Är du vår nya kommunikatör?

Är du en affärsdriven och vass kommunikatör som vill vara med och skapa engagerande kommunikation i ett bolag med starkt varumärke och stort samhällsengagemang?

Vi söker en prestigelös lagspelare med hög servicekänsla som är lösningsfokuserad, initiativrik och som ser positivt på utmaningar och livet i stort. 

Som kommunikatör hos oss får du möjlighet att arbeta brett. I rollen kommer du att ha nära samverkan med våra affärsenheter och tillsammans med dem ta fram kampanjer. Du kommer att stötta med allt från att välja kanaler till att skriva texter, filma, fota och producera innehåll som berör. Innehåll skapas främst till digitala kanaler som webb, sociala medier och e-post, och kommunikationen vänder sig till både externa och interna målgrupper.

Välkommen med din ansökan senast den 20 februari!

Läs mer och ansök här

 

Länsförsäkringar Västerbotten är ett lokalt och kundägt bolag med Västerbotten som enda marknad. Vår filosofi är enkel - vi ägs av våra kunder och vi vill finnas nära dem och förstå deras behov. Vi erbjuder ekonomisk trygghet med tjänster kring bank, försäkring och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Våra kontor finns i Umeå, Skellefteå och Lycksele, vi har 150 000 kunder och drygt 220 medarbetare. Vår vision är att tillsammans skapa en trygg framtid i Västerbotten. Tillsammans med våra kollegor i de övriga 22 länsförsäkringsbolagen bildar vi en rikstäckande bolagsgrupp med ett av Sveriges starkaste varumärken.

Se alla nyheter