Vi söker en försäljningschef till vårt bankteam

Vill du vara med och tillsammans med oss bidra till ett tryggare Västerbotten och införliva vårt kundlöfte om att finnas nära våra kunder och ge en kundupplevelse i världsklass? Nu söker vi en affärsmässig, empatisk och kommunikativt tydlig ledare till vårt bankteam i Umeå.

Om jobbet:

Vi söker dig som tillsammans med 15 kompententa medarbetare vill driva och utveckla vår banksamhet i Umeå.  Du kommer att vara underställd chefen för vår bank- och livverksamhet och ingå i enhetens ledningsgrupp samt den lokala kreditkommittén.

I rollen kommer du att ansvara för en grupp bankrådgivare som arbetar mot privatmarknaden med alltifrån kundservice, pension, bolån och sparande.

Vem är du?

Vi söker en affärsmässig, empatisk och kommunikativt tydlig ledare. Du är trygg i dig själv och kan fungera och agera förebild även under stunder av motgång. Du behöver förstå och anpassa tjänster och arbetssätt efter förändrade kund- och medarbetarbehov och ha förmåga att omsätta detta till rätt aktiviteter i din verksamhet. Du har en utpräglad sälj- och resultatinriktad profil och ett stort intresse att leverera mervärde.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, dock senast 13 februari 2022.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Se alla nyheter