Vi söker försäkringsrådgivare till team företag i Skellefteå

Vi söker nu försäkringsrådgivare med huvudinriktning mot företagsförsäkring. I rollen arbetar du aktivt med rådgivning till länets företagare. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med försäljning och rådgivning mot företagsmarknaden i Västerbotten.

I tjänsten ingår support till befintliga och nya kunder.  Du arbetar främst med rådgivning via telefon, kontorsbesök eller via våra digitala kanaler. Du arbetar självständigt eller tillsammans med dina kollegor beroende på vilken typ av försäkringslösning som är aktuell för kunden. För oss är hållbarhetsfrågor i fokus och därför är det skadeförebyggande arbetet en naturlig del i ditt arbete.

Du är självständig, noggrann och målinriktad och har god erfarenhet av direkta kundkontakter. Du är lyhörd och engagerad, har hög serviceförmåga och trivs med att arbeta i team.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 3 november.

Läs mer och ansök om tjänsten här

 

Länsförsäkringar Västerbotten är ett lokalt och kundägt bolag med Västerbotten som enda marknad. Vår filosofi är enkel - vi ägs av våra kunder och vi vill finnas nära dem och förstå deras behov. Vi erbjuder ekonomisk trygghet med tjänster kring bank, försäkring och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Våra kontor finns i Umeå, Skellefteå och Lycksele, vi har 148 000 kunder och drygt 200 medarbetare. Vår vision är att tillsammans skapa en trygg framtid i Västerbotten. Tillsammans med våra kollegor i de övriga 22 länsförsäkringsbolagen bildar vi en rikstäckande bolagsgrupp med ett av Sveriges starkaste varumärken.

Se alla nyheter