Är du vår nya medarbetare?

Med värme, glädje och energi skapar vi de bästa förutsättningarna för våra kunder i ett kundägt bolag och erbjuder vi dig en unik och utvecklande arbetsmiljö med intressanta arbetsuppgifter. Hos oss får du vara med och skapa trygghet och möjligheter för våra kunder, i vår del av Skåne. Nu har vi flera lediga tjänster ute och hoppas att du är intresserad av att bli en av oss.

Medarbetare
Foto: Sven Persson, swelo.se

 

Skaderådgivare Personskador 

Som skaderådgivare på personskador behöver du inte kompromissa med det fysiska kundmötet. Du har du tid att lyssna, fråga och förstå - tid att göra det bästa för varje kund oavsett vad de drabbats av.  Ett större kundfokus gör inte bara ditt jobb meningsfullt och roligt. Det gör dig också väldigt duktig på det du gör.

Hos oss arbetar du i ett team som behandlar och reglerar sjuk- och olycksfallsskador från anmälan till avslut. Du hjälper kunder i en ofta svår personlig situation, vilket kräver att du är en god lyssnare och har fingertoppskänsla i din kommunikation där du med ett stort mod vågar fatta både jobbiga beslut och kan meddela detta på ett professionellt sätt. Tjänsten innebär mycket ansvar då du själv tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning.

Du vet hur man skapar och vårdar en god kundrelation och du ser det som meningsfullt och kul att hjälpa våra kunder både via telefon, digitalt eller på kontoret. Som person ser du styrkan i att jobba tillsammans och din drivkraft tar dig ständigt framåt.

Läs mer om tjänsten som Skaderådgivare Personskador

Skaderådgivare Egendom

Som skaderådgivare på egendomsskador har du tid att lyssna, fråga och förstå - tid att göra det bästa för varje kund oavsett vad de råkat ut för. Hos oss arbetar du i ett team som behandlar och reglerar de flesta egendomsskador för alla våra kunder, privat, företag och lantbruk, från anmälan till avslut.

Du har ett stort mod och vågar fatta jobbiga beslut samtidigt som du också fångar upp kundens övriga behov av våra tjänster inom försäkring och bank samt ger tips om hur man kan förebygga skador.

Tjänsten innebär mycket ansvar då du själv tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Du vet också hur man skapar och vårdar en god kundrelation och du ser det som meningsfullt och kul att hjälpa våra kunder både via telefon, digitalt eller på kontoret. Som person ser du styrkan i att jobba tillsammans och din drivkraft tar dig ständigt framåt.

Läs mer om tjänsten som Skaderådgivare Egendom

Bankrådgivare Företag/Lantbruk

Som vår Bankrådgivare Företag/Lantbruk är du en viktig del i vårt koncept med att erbjuda våra företagskunder rådgivning inom bank och försäkring. Du har tid att lyssna, fråga och förstå vad kunden du möter behöver.

Du träffar både nya och befintliga kunder både via digitala möten och på vårt kontor och ger råd och erbjuder helhetslösningar. Du är vårt ansikte utåt och arbetar dagligen med proaktiv kundbearbetning både genom samtal och besök.

Du är ansvarstagande och håller dig uppdaterad om omvärlden, marknadsutvecklingen och övriga förhållanden som påverkar ditt jobb och våra kunder. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att utveckla både arbetssätt och kundbemötande – allt för att skapa mervärde för kunden.

Läs mer om tjänsten som Bankrådgivare Företag/Lantbruk

Medarbetare kvällsteam

Som medarbetare i vårt kvällsteam hjälper du våra kunder via telefon att se över sitt behov av bank- och försäkringstjänster. Ibland kan den leda till att kunden tecknar en ny försäkring eller att ni kanske tar bort en.

Det viktiga är att du alltid hjälper kunden utifrån kundens behov. Därför är det viktigt att du är en god människokännare och kan anpassa dig efter den kund du har i luren. För oss betyder försäljning och service samma sak, vilket gör att vi vill att du ska ha kundens intresse i fokus.

Som medarbetare i vårt kvällsteam är du positiv och engagerad och du är mån om kunden. Du gillar också utmaningar och har alltid som mål att göra kunden nöjd. Givetvis trivs och känner du dig bekväm med många kundkontakter.

Som lagspelare gillar du att bidra till en positiv känsla på jobbet och du hjälper gärna till när det behövs för att ni alla tillsammans ska kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt. Nyfiken, strukturerad och lösningsorienterad är några av dina talanger.

Läs mer om tjänsten som medarbetare till vårt kvällsteam

 

Vill du vara en del av något större?

Det sitter 180 år av erfarenhet i våra väggar. Samtidigt är vi precis lika nyfikna nu som när vi en gång började.

Vi satsar stort på digitalisering, men utan att kompromissa med det fysiska kundmötet. Vi är det lilla och personliga bolaget, men spännvidden är stor. Vi brinner för vår del av Skåne och ser oss som en viktig samhällsaktör inom hållbarhet, miljö och trygghet. Med kompetens inom bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak vågar vi lova dig en unik och utvecklande arbetsmiljö.

När många tänker att ensam är stark, tänker vi istället tvärtom. Hos oss är vi måna om att jobba och stärka varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till företaget som helhet.

Välkommen att bli en del av oss.

Se alla nyheter