Vi söker en företagsrådgivare till team liv & pension

Vi söker dig som vill arbeta med kvalificerad rådgivning och försäljning av spar- och pensionslösningar till företagare i Umeå med omnejd.

Som rådgivare hos oss ansvarar du för att bygga upp en egen kundbas av företagskunder, med tydliga mål men också stora möjligheter. Du förväntas också förvalta och utöka engagemanget hos våra befintliga kunder och kommer att ingå i en grupp med fem rådgivare inom liv- och pension.

Som person är du säljande med kundens bästa i fokus. Du motiveras och drivs av ett självständigt arbete med tydliga mål. Hög kvalitet är viktigt för dig, du har bra ordningssinne och ansvarskänsla och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Livdiplom och Swedseclicens är meriterande.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 27 juni.

Läs mer och ansök om tjänsten här

 

Länsförsäkringar Västerbotten är ett lokalt och kundägt bolag med Västerbotten som enda marknad. Vår filosofi är enkel - vi ägs av våra kunder och vi vill finnas nära dem och förstå deras behov. Vi erbjuder ekonomisk trygghet med tjänster kring bank, försäkring och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Våra kontor finns i Umeå, Skellefteå och Lycksele, vi har 148 000 kunder och drygt 200 medarbetare. Vår vision är att tillsammans skapa en trygg framtid i Västerbotten. Tillsammans med våra kollegor i de övriga 22 länsförsäkringsbolagen bildar vi en rikstäckande bolagsgrupp med ett av Sveriges starkaste varumärken.

Se alla nyheter