Vårt kontor i Köping blir fastighetsmäklarkontor

Den 31 maj gör vi om vårt kontor i Köping till ett fastighetsmäklarkontor. Kunder som vill träffa oss för sina bank- och försäkringsärenden framöver är välkomna att möta oss digitalt, eller på våra närliggande kontor i Västerås, Örebro eller Lindesberg.

Köping

Bakgrunden till förändringen är att många kunder i Köpingsområdet i större utsträckning väljer att träffa oss digitalt eller på våra större kontor i Västerås och Örebro med sina bank- och försäkringsärenden.

De allra flesta ärendena får kunderna hjälp med digitalt

På vår webbplats, i vår app och via telefon kan du som är kund hos oss lösa nästan alla dina bank- och försäkringsärenden. Till exempel teckna försäkringar, anmäla en skada, öppna bankkonto, ansöka om bolån och boka digitalt rådgivningsmöte för din ekonomi.

För bankkunder finns det ett fåtal ärenden som behöver ett besök på våra kontor för att kunna utföra. Det är när du behöver byta ut en bankdosa, göra en utlandsbetalning eller göra ärenden åt ett dödsbo. Då är våra kunder i Köping välkomna till något av våra andra kontor. Närmast finns vi i Västerås, Örebro och Lindesberg.

Våra kontor och öppettider

Från den 31 maj bemannar våra fastighetsmäklare kontoret

Från och med den 31 maj kommer det vara Länsförsäkringars Fastighetsförmedlings mäklare Jeanette Nyqvist och Martin Rydell som man träffar på vårt kontor på Stora gatan 5. Vår fastighetsförmedling har etablerat sig starkt inom KAK-området under det senaste året och har ett bra erbjudande för alla som står inför att byta bostad. Våra fastighetsmäklare har bred kunskap om marknaden och då vi har helheten kan man som kund få hjälp med hela sin bostadsaffär, såsom fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Köping

Se alla nyheter