Vi söker en Försäkringsrådgivare Lantbruk

Med vår starka lokala närvaro och stora engagemang för de gröna näringarna arbetar vi på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad med att hjälpa våra lantbrukskunder att försäkra deras verksamheter om olyckan skulle vara framme.

Skogsarbete
Foto: Sven Persson/swelo.se

Nu behöver vi utöka vårt team på lantbruksavdelningen och söker därför efter dig som har ett brinnande intresse och god kännedom om de gröna näringarna.

Om tjänsten

I rollen som försäkringsrådgivare lantbruk kommer du arbeta med försäljning och rådgivning till både nya och befintliga kunder genom såväl telefon som fysiska möten. Här kan arbetsdagen börja på kontoret likväl som ute i skogen eller på fältet. I din roll som försäkringsrådgivare tar du dig tid att lyssna, fråga och förstå kundens behov. I en omväxlande vardag, där kundernas frågeställningar och behov varierar, växer och utvecklas du i din roll samtidigt som dina kunskaper och erfarenheter kommer till användning.

Som vår försäkringsrådgivare är du en viktig del av vårt koncept att erbjuda helhetslösningar inom både försäkring och bank. Tillsammans med dina kollegor i bankteamet hjälper du därmed kunden genom att även fånga upp deras behov av våra banktjänster. Hos oss får du helt enkelt vara med och skapa trygghet för våra lantbrukskunder, i vår del av Skåne.

Läs mer om tjänsten och ansök

Vill du vara en del av något större?

Det sitter 180 år av erfarenhet i våra väggar. Samtidigt är vi precis lika nyfikna nu som när vi en gång började.

Vi satsar stort på digitalisering, men utan att kompromissa med det fysiska kundmötet. Vi är det lilla och personliga bolaget, men spännvidden är stor. Vi brinner för vår del av Skåne och ser oss som en viktig samhällsaktör inom hållbarhet, miljö och trygghet. Med kompetens inom bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak vågar vi lova dig en unik och utvecklande arbetsmiljö.

När många tänker att ensam är stark, tänker vi istället tvärtom. Hos oss är vi måna om att jobba och stärka varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till företaget som helhet.

Välkommen att bli en del av oss.

Se alla nyheter