Ändrade öppettider på vissa av våra kontor

Från och med fredag 15 januari är våra kontor i Solna, Telegrafgatan 8A, och Norrtälje, Stora Brogatan 7, öppna vardagar klockan 10.00-14.00 för spontanbesök. Kontoret på Stureplan, Humlegårdsgatan 20, är öppet alla vardagar klockan 10.00-17.00.

Under pandemin har vi uppmanat våra kunder att inte besöka våra kontor, utan istället kontakta oss via telefon eller i digitala kanaler för att minska smittspridningen.

Vi har under en tid sett att antalet besök på våra kontor minskat, framför allt efter klockan 14.00 vilket gör att vi nu väljer att stänga kontoren i Solna och Norrtälje tidigare. Vi kommer på så sätt att kunna frigöra personal till att svara så snabbt som möjligt på telefonfrågor och digitala ärenden.

Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och utvärderar löpande läget. I enlighet med Pandemilagen, SFS 2021:8 som trädde i kraft 10 januari behöver vi begränsa antalet besökande kunder på våra kontor. Utanför varje kontor finns information om hur många kunder som samtidigt får vistas i lokalen. Vid behov ber vi dig vänta utanför på din tur. Handdesinfektion finns på alla våra kontor.

Vi finns alltid tillgängliga för dig i appen, i internetbanken och på telefon.

För försäkringsärenden: 08-562 830 00
För bankärenden: 0771-666 555

Läs mer om våra digitala möten

Du hittar våra öppettider under Kontakta oss

Nu hjälps vi åt att minska smittspridningen.
Var rädda om varandra och håll avstånd!

 

 

Se alla nyheter