Träffa en bankrådgivare online

För dig som är privatkund och har behov av att möta oss för bankrådgivning finns våra rådgivare redo att träffa och hjälpa dig online. I ett onlinemöte kan vi enkelt och tryggt prata om till exempel ditt sparande, bolån och bolåneskydd.

Sophia Myhr Sjöbom, privatrådgivare bank Länsförsäkringar Värmland.


Boka onlinemöte

Om du vill boka ett onlinemöte kan du antingen ringa oss på 054-775 15 00,  mejla till bank@LFvarmland.se eller fylla i formuläret här, välj ärendetyp bank:

Boka onlinemöte

Så går ett onlinemöte till

För att ha ett onlinemöte med oss behöver du ha:

  • En dator eller surfplatta som är uppkopplad mot internet
  • Skypes webbapp
  • Mobilt BankID

Mer information om onlinemöte

Vår privatrådgivare Sophia Myhr Sjöbom svarar på frågor om onlinemöte:

Vad är ett onlinemöte med banken?
– Det är ett digitalt möte där man kopplar upp sig via Skype och får prata med en bankrådgivare. Ett tryggt, enkelt och tidseffektivt sätt att mötas.

Hur bokar jag mitt möte?
– Du hör av dig till oss via telefon, mejl, fyller i formuläret här på vår hemsida eller skickar ett meddelande till oss via Mina sidor så bokar vi en tid som passar.

Vilken utrustning behöver jag?
– Det enda du behöver är Mobilt BankID, tillgång till en dator eller surfplatta samt god internetuppkoppling.

Hur kopplar jag upp mig till mötet?
– När du bokat in mötet får du en länk skickad till dig i Mina sidor. Med bokningsbekräftelsen kommer en tydlig instruktion till hur du kontrollerar att du har rätt teknik för att kunna genomföra mötet som planerat.

Kan vi vara flera deltagare i mötet?
– Det beror lite på vilken typ av möte ni vill ha med banken. Om det gäller rådgivning för sparande kan bara en person delta, och man legitimerar sig med Mobilt BankID. För övriga frågor kan två personer delta, båda behöver då legitimera sig via Mobilt BankID.

 

Se alla nyheter