Besök på våra kontor och hemma hos dig

Under rådande omständigheter har vi nya rutiner vid besök på våra kontor i Bergslagen. Här kan du se vad som gäller och hur du enklast kommer i kontakt med oss istället.

Kontakta oss digitalt

Kontakta oss genom att logga in på Mina sidor eller i mobilappen och skicka ett meddelande till oss. Där svarar vi dig inom 24 timmar.

Digitalt bankmöte

För dig som är privatkund och har behov av att möta oss för bankrådgivning finns våra rådgivare redo att träffa och hjälpa dig Online. I ett Onlinemöte kan vi enkelt och smidigt prata om t.ex. ditt sparande, bolån och bolåneskydd.

Boka ett Onlinemöte här

Vi möter dig gärna i telefon

Telefonnummer till våra kontor: 

Nya rutiner vid besök på våra kontor

Våra kontor har öppet som vanligt men under rådande omständigheter har vi nya rutiner vid spontana besök. Vi ber dig att i största möjliga mån välja andra kontaktvägar.

  • På våra kontor i Örebro och Västerås tar vi nu samtidigt emot max fem kunder i vårt Kundforum.
  • På våra kontor i Lindesberg, Karlskoga och Sala tar vi nu samtidigt emot max tre kunder.
  • Förbokade besök kan genomföras som vanligt, men för att minska trängsel i våra lokaler ber vi dig att inte komma in på kontoret före utsatt tid.

Observera att vi med kort varsel kan behöva stänga våra kontor för spontana besök. Vi informerar då med en skylt på dörren och här på vår webbplats.

Innan du besöker oss

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer om corona/covid-19. Vi ber dig som är sjuk med till exempel andningsbesvär, feber, hosta, snuva, nästäppa, halsont, huvudvärk, illamående eller andra symptom på corona, att inte besöka våra kontor.

Ska vi besöka dig?

Om du har ett inplanerat besök från oss hemma hos dig eller på ditt företag kan du känna dig trygg med att vi gör vad vi kan för att förhindra eventuell smittspridning. 

  • Våra medarbetare besöker dig bara om de är friska och har varit utan sjukdomssymptom i minst 48 timmar.
  • Våra medarbetare kommer inte ta i hand.
  • Våra medarbetare håller ett par meters avstånd till dig, och vi ber dig att också hålla avståndet.

Omboka besöket om du, eller någon i ditt hushåll/på ditt företag, har sjukdomssymtom eller om ni inte varit utan symptom i minst 48 timmar. Ring till din kontaktperson eller vår växel.

Se alla nyheter