Av: Daniel Eriksson

Startskottet för vår landsbygdssatsning

Vi investerar i en ny fastighet på Hemse och tar därigenom första steget i en stor satsning på landsbygden, lantbruket och i förlängningen hela Gotlands utveckling.

Nu går startskottet för vår nya satsning på Hemse. Vi har investerat i en ny fastighet på Hemse, som framöver kommer att bli vårt nya kontor på södra Gotland. Men inflyttningsfesten får vänta. Köpet är även en investering i landsbygden och lantbruket och innan vi slår upp portarna behöver fastigheten byggas om en aning. Under tiden jobbar vi med alla spännande möjligheter som flytten skapar.

En plats för samverkan.

Landsbygden står inför stora utmaningar och vi har ett gemensamt ansvar att bygga det samhälle vi vill leva i. Därför tycker vi att det känns bra att kunna göra denna satsning på Hemse, som även kommer gynna hela Gotland. För flytten handlar inte bara om nya lokaler. Flytten handlar om att skapa möjligheter för utveckling, både för oss själva, våra kunder och samarbetspartners. Vi kommer att samla kompetens och skapa en mötesplats där vi får möjlighet till helt nya satsningar och samarbeten. Vi sätter nu ytterligare fokus på landsbygden
och lantbruket, som båda är så otroligt viktiga för Gotlands utveckling. 

Vi räknar med att kontoret står klart lagom till sommaren 2021 och då hoppas vi kunna bjuda alla våra kunder på en riktigt härlig inflyttningsfest. Under tiden är ni hjärtligt välkomna in på våra nuvarande kontor. 

Se alla nyheter