Besök på våra kontor och hemma hos dig

Några av våra kontor i Östergötland är tillfälligt stängda för spontana besök. Här kan du se vilka det gäller och hur du enklast kommer i kontakt med oss istället. Vi gör också vad vi kan för att förhindra eventuell smittspridning när vi genomför besök hemma hos dig.

Följande kontor har öppet som vanligt

På nedanstående kontor har vi öppet som vanligt. Men eventuell köbildning sker utanför entrén och kundvärdar kommer att finnas på plats tills vidare utifrån regionens nya råd att undvika inomhusmiljöer så långt det är möjligt.

Vi följer den nya pandemilagen och har skyltar uppsatta vid entrédörrarna, där vi anger max antal personer som får vistas i kundmottagningen samtidigt.  

Följande kontor har tillfälligt stängt för besök

För att säkerställa tillgängligheten i våra andra kanaler har vi valt att stänga några kontor för besök. Hur länge kontoren kommer att vara stängda är i dagsläget inte beslutat.

Av omtanke om dig och våra medarbetare uppmanar vi dig att i första hand kontakta oss per telefon eller mail så får du veta hur vi bäst kan hjälpa till med ditt ärende. Vi finns här i våra olika kanaler för att hjälpa dig på bästa sätt.

Klicka på aktuellt kontor för kontaktuppgifter.

Innan du besöker oss

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer om corona/Covid-19. Vi ber dig som är sjuk med till exempel andningsbesvär, feber, hosta, snuva, nästäppa, halsont, huvudvärk, illamående eller andra symptom på corona, att inte besöka vårt kontor.

Kontakta oss gärna på andra sätt

Kontakta oss gärna genom att logga in på Mina sidor eller via vår mobilapp. Där kan du skicka ett meddelande till oss. Du kan också ringa till oss på 013-29 00 00.

Om du har ett akut ärende som du inte kan lösa på vår webbplats, i vår app eller på något av våra andra kontor ber vi dig att ringa till oss.

Ska vi besöka dig?

Om du har ett inplanerat besök från oss hemma hos dig kan du känna dig trygg med att vi gör vad vi kan för att förhindra eventuell smittspridning. 

  • Våra medarbetare besöker dig bara om de är friska och har varit utan sjukdomssymptom i minst 48 timmar.
  • Våra medarbetare kommer inte ta i hand.
  • Våra medarbetare håller ett par meters avstånd till dig, och vi ber dig att också hålla avståndet.

Omboka besöket om du, eller någon i ditt hushåll, har sjukdomssymtom eller om ni inte varit utan symptom i minst 48 timmar. Ring till din kontaktperson eller vår växel.

Se alla nyheter