Besök på våra kontor och kontaktvägar

Under rådande omständigheter med covid-19 har vi nya rutiner vid besök på våra kontor i Arvika, Karlstad och Sunne. Här kan du se vad som gäller och hur du enklast kommer i kontakt med oss.

Kontakta oss gärna digitalt

Kontakta oss genom att logga in på Mina sidor eller i vår mobilapp ”Länsförsäkringar” och skicka ett meddelande till oss. Där svarar vi dig så snabbt som möjligt. Du loggar enkelt in med mobilt BankID.

Du kan också mejla oss på info@LFvarmland.se

Digitalt bankmöte

För dig som är privatkund och har behov av att möta oss för bankrådgivning finns våra rådgivare redo att träffa och hjälpa dig online. I ett onlinemöte kan vi enkelt och smidigt prata om till exempel ditt sparande, bolån och bolåneskydd.

För att ha ett onlinemöte med oss behöver du ha en dator eller surfplatta som är uppkopplad mot internet, Skypes webbapp och mobilt BankID.

Välj ärendetyp bank när du fyller i formuläret.

Boka onlinemöte

Mer information om onlinemöte

Vi möter dig gärna i telefon

Arvika 0570-74 17 00
Karlstad 054- 775 15 00
Sunne 0565-74 18 00 

Till våra öppettider

Nya rutiner vid besök på våra kontor

Våra kontor har öppet som vanligt men under rådande omständigheter har vi nya rutiner vid spontana besök. Vi ber dig att i största möjliga mån välja andra kontaktvägar.

  • På våra kontor tar vi nu samtidigt emot max tre till fem kunder i vår reception (varierande antal för våra olika kontor). Eventuellt sällskap väntar utanför. Redan fullt? Vänligen bilda kö utanför lokalen (tänk på avståndet). För din och vår säkerhet.

  • Förbokade besök kan genomföras som vanligt, men för att minska trängsel i våra lokaler ber vi dig att inte komma in på kontoret före utsatt tid.

Innan du besöker oss

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer för covid-19. Vi ber dig som är sjuk med till exempel andningsbesvär, feber, hosta, snuva, nästäppa, halsont, huvudvärk, illamående eller andra symptom på covid-19, att inte besöka våra kontor.

Ska vi besöka dig?

Om du har ett inplanerat besök från oss hemma hos dig eller på ditt företag kan du känna dig trygg med att vi gör vad vi kan för att förhindra eventuell smittspridning. 

  • Våra medarbetare besöker dig bara om de är friska och har varit utan sjukdomssymptom i minst 48 timmar.
  • Våra medarbetare kommer inte ta i hand.
  • Våra medarbetare håller ett par meters avstånd till dig, och vi ber dig att också hålla avståndet.

Omboka besöket om du, eller någon i ditt hushåll/på ditt företag, har sjukdomssymptom eller om ni inte varit utan symptom i minst 48 timmar. Ring till din kontaktperson eller vår växel, 054-775 15 00.

Tack på förhand för visad hänsyn!

 


Länsförsäkringar Värmland har kontinuitetsplaner och i rådande situation med Covid-19 följs dessa noggrant och regelbundet.

Se alla nyheter