Vi har lyssnat och gjort om på webben – hur tycker du det blev?

Finns det något värre än att irra runt på en webbplats utan att hitta det man var ute efter? Det senaste året har vi lagt pannan i djupa veck för att göra ditt besök hos oss till en ännu bättre upplevelse. Resultatet är den nya version av webbplatsen som du surfar runt på just nu.

För att hitta de ställen där våra besökare fastnar har vi förstås vänt och vridit på en massa data, men också gjort det självklara – pratat direkt med våra kunder.

– Vi har både analyserat hur våra besökare använder webbplatsen och gjort användartester och intervjuer för att fånga upp när och varför våra kunder ibland haft svårt att genomföra det de kom till sajten för att göra. Istället för att gissa har vi verkligen försökt lyssna på kunderna och ge dem det de vill ha, säger Katrina Ribe som är ansvarig för utvecklingen av lansforsakringar.se.

Några konkreta förbättringar är att villkor nu fått ett enhetligt utseende och en bestämd plats på varje sida, så att det alltid ska vara smidigt att kolla upp detaljerna i till exempel en försäkring. Vi har också gjort det lättare att jämföra produkter genom överskådliga tabeller.

Vad tycker du om ”nya” lansforsakringar.se?

Jobbet med att förenkla och förbättra fortsätter och alla förslag och synpunkter är värdefulla. Lämna gärna en tanke eller idé genom att klicka på ”Tyck till”-rutan som du hittar längst ner på sidan, var du än är på webbplatsen.

Se alla nyheter