Vill du jobba hos oss?

Med värme, glädje och energi skapar vi de bästa förutsättningarna för våra kunder i ett kundägt bolag och tillsammans med 22 andra länsförsäkringsbolag lovar vi dig en unik och utvecklande arbetsmiljö med intressanta arbetsuppgifter. Hos oss får du vara med och skapa trygghet och möjligheter för våra kunder, i vår del av Skåne.

Medarbetare
Foto: Sven Persson, swelo.se

Vi söker nu en Kundrådgivare Bank och en Verksamhetsutvecklare.

Kundrådgivare Bank

Länsförsäkringar Bank är en av Sveriges snabbast växande banker. Vi är stolta över vår lokala närvaro, personliga möten och bra enkla lösningar. Det tror vi ger goda förutsättningar för det bästa kundmötet.

Som vår Kundrådgivare brinner du för goda kundrelationer och erbjuder privatpersoner våra bankprodukter. Du hjälper också till att boka in kundbesök till våra bankrådgivare och arbetar för både nya och befintliga kunders bästa.

Du har tid att lyssna, fråga och förstå vad kunden du möter behöver. Ditt huvudsakliga fokus är att kunden ska vara nöjd med sitt möte hos oss och nyckeln dit tror vi är genom att även fånga upp kundens behov av våra tjänster inom bank, försäkring och fastighetsförmedling.

Du möter våra kunder både genom spontanbesök, bokade möten, digitala möten och via telefon. Du kommer även proaktivt ta kontakt med våra kunder, främst via telefon.

Hos oss får du helt enkelt vara med och skapa trygghet för våra kunder, i vår del av Skåne.

Läs mer om tjänsten Kundrådgivare Bank

Verksamhetsutvecklare

Som Verksamhetsutvecklare med inriktning mot IT trivs du med att arbeta med förändringar och utveckling. Du är beställaransvarig och kravställare för de tjänster vi har inom IT och för vår kommunikationsplattform samtidigt som du är med och driver vår verksamhetsutveckling inom Bolaget genom lokala projekt och initiativ i linje med vår strategi.

Vi erbjuder dig stor delaktighet och påverkansmöjligheter. För oss blir du en viktig brygga mellan verksamheten och IT och du arbetar aktivt för att omhänderta förbättringar som gynnar våra kunder, medarbetare och organisationen utifrån dina ansvarsområden.

Läs mer om tjänsten Verksamhetsutvecklare

Kommunikatör - PR och rörlig media

Som vår Kommunikatör med inriktning mot PR och rörlig media utvecklar, driver och organiserar du målgruppsanpassad kommunikation i olika kanaler på bolagets Hållbarhets- och Kommunikationsavdelning. Avdelningen består idag av fyra heltidsanställda med olika ansvars- och fokusområden.Du förstår vår affär, bolaget och våra kunder och skapar efter det ett kreativt, intressant och meningsfullt innehåll som tydligt visar att vi är avsändaren i enlighet med vår grafiska profil och våra strategiska dokument.

Du har det operativa ansvaret för vårt arbete med PR och content (innehåll) till våra kanaler. Du kommer också att arbeta med olika typer av aktiviteter som är kopplade till vårt varumärke, vår sponsring och vårt hållbarhetsarbete.  Att arbeta med våra publikationer och bolagets kanaler samt vara ett stöd till verksamheten i kommunikationsfrågor är också en del av din vardag.

Läs mer om tjänsten Kommunikatör - PR och rörlig media

 

Vill du vara en del av något större?

Det sitter 180 år av erfarenhet i våra väggar. Samtidigt är vi precis lika nyfikna nu som när vi en gång började.

Vi satsar stort på digitalisering, men utan att kompromissa med det fysiska kundmötet. Vi är det lilla och personliga bolaget, men spännvidden är stor. Vi brinner för vår del av Skåne och ser oss som en viktig samhällsaktör inom hållbarhet, miljö och trygghet. Med kompetens inom bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak vågar vi lova dig en unik och utvecklande arbetsmiljö.

När många tänker att ensam är stark, tänker vi istället tvärtom. Hos oss är vi måna om att jobba och stärka varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till företaget som helhet.

Välkommen att bli en del av oss.

Se alla nyheter