Vill du jobba i vår bank?

Vi söker dig - vår nya bankmedarbetare. Du brinner för att skapa goda kundrelationer och låter kunden stå i fokus - sök tjänsten redan idag.

Som vår bankmedarbetare är du duktig på det du gör och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi vill att våra kunder ska känna ett stort förtroende i kontakt med oss. Du vet också hur man skapar och vårdar en god kundrelation och tycker att det är kul att träffa våra kunder både via telefonen eller på kontoret.

Vår bransch utvecklas hela tiden och det kräver att du uppskattar och är positivt inställt till varierande arbetsuppgifter och har lätt för att lära dig nya saker. Hos oss är jämställdhet och mångfald viktigt och vi vill att du är med och bidrar till en företagskultur som vi alla kan vara stolta över och som gör att det alltid är kul att gå till jobbet.

Läs mer om tjänsten som vår bankmedarbetare

Ta nästa steg i karriären – till Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Det sitter 180 år av erfarenhet i våra väggar. Samtidigt är vi precis lika nyfikna nu som när vi en gång började.

Vi satsar stort på digitalisering, men utan att kompromissa med det fysiska kundmötet. Vi är det lilla och personliga bolaget, men spännvidden är stor.
Vi brinner för vår del av Skåne och ser oss som en viktig samhällsaktör inom hållbarhet, miljö och trygghet. Med kompetens inom bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak – och ett nationellt nätverk av 23 kundägda länsförsäkringsbolag i ryggen – vågar vi lova dig en unik och utvecklande arbetsmiljö.

Hur långt vill du gå?

Välkommen att växa tillsammans med oss.

Se alla nyheter