Årets Miljöpristagare 2020

Stort grattis till Dekstrands AB i Hässleholm som vann Årets Miljöpris 2020! Priset delades ut tillsammans med tidningen Norra Skåne.

Årets Miljöpristagare 2020 Dekstrands AB
Från vänster: Renée Carlsson, hållbarhet & kommunikationschef, Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad, David och Veronica Ekstrand, Dekstrands AB, Carl Johan Bauler, chefredaktör och ansvarig utgivare, NSK och Christian Haglund, plats- försäljnings- och marknadschef, NSK.

Veronica och David med företaget Dekstrands AB har gjort miljö och hållbarhet till en affärsidé och är fenor på cirkulär ekonomi.

Motivering

”När man låter ett brinnande intresse för miljöfrågor och hållbarhet bli en affärsidé och ett företag visar man på såväl kunskap som drivkraft och engagemang. Årets miljöpristagare visar hur man kan arbeta med cirkulär ekonomi på riktigt.”

Läs mer om Årets Miljöpris

Årets Miljöpris delas ut av Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad och tidningen Norra Skåne. Priset tilldelas någon/några som gjort en värdefull insats för att förbättra miljön i vårt verksamhetsområde, som gjort en värdefull insats för att motivera och stimulera utvecklingen av miljöarbetet på sin arbetsplats, skola eller förening eller som gjort en naturvårdande insats. Vinnaren belönas med 10 000 kr.

Se alla nyheter