Årets Miljöpristagare 2019

Stort grattis till Hållbara Hässleholm som vann Årets Miljöpris 2019! Priset delades ut på tidningen Norra Skånes Familjefest på nationaldagen.

Årets Miljöpristagare 2019 Hållbara Hässleholm
Årets Miljöpristagare Hållbara Hässleholm tillsammans med Renée Carlsson, Hållbarhet & Kommunikationschef, och Göran Trobro, ordförande, Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad.

I det lokala initiativet Hållbara Hässleholm arbetar privatpersoner, föreningar och företagare tillsammans med att samla kompetens och erfarenhet för att arbeta för ett hållbart lokalt samhälle.

Motivering

"Genom stor drivkraft och stort engagemang har man gått ihop och samverkat för att försöka göra skillnad. Med ett tydligt mål har man samlat kunskap och erfarenheter som man sedan spridit till allmänheten vid flera tillfällen".

Läs mer om Årets Miljöpris

Årets Miljöpris delas ut av Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad och tidningen Norra Skåne. Priset tilldelas någon/några som gjort en värdefull insats för att förbättra miljön i vårt verksamhetsområde, som gjort en värdefull insats för att motivera och stimulera utvecklingen av miljöarbetet på sin arbetsplats, skola eller förening eller som gjort en naturvårdande insats. Vinnaren belönas med 10 000 kr.

Se alla nyheter