Sveriges bästa fondbolag 2019

Denna utmärkelse delades nyligen ut av det globala fondanalysföretaget Morningstar och är ett fint kvitto på att våra erbjudanden och fonder skapar värde för dig som kund.

Valet föll på Länsförsäkringar i stark konkurrens med alla fondbolag på den svenska marknaden, såväl inhemska som internationella. Motiveringen lyder:

”Ett stort sortiment fonder med medelvärden som varje år de senaste tio åren varit bättre än respektive kategorisnitt, plus att förvaltarna generellt hållit igen på risktagandet, gör att Morningstar utser Länsförsäkringar till Sveriges bästa fondföretag.”

– Vi är första svenska bolag någonsin att få den här utmärkelsen. Det gör oss extra stolta och glada. Jag tänker också att det blir ett kvitto för våra kunder. Nu kan de känna sig ännu mer trygga i valet att spara hos oss. Förhoppningsvis har många av dem också fått ta del av våra fonders fantastiska tillväxt, säger Eva Gottfridsdotter-Nilsson, VD på Länsförsäkringar Fondförvaltning.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Fonder i fokus - Dessa presterade bäst 2018

Vårt fondutbud - Välkommen att börja spara

 

Eva Gottfridsdotter-Nilsson berättar om utmärkelsen
Morningstar-Award-2019.png Morningstar Awards 2019©. Morningstar, Inc. All Rights Reserved. Länsförsäkringar
Fondförvaltning nominated for Best Overall Fund House, Sweden.

Se alla nyheter