Vet du om att du kan anmäla, komplettera och få hjälp med din skada hos oss dygnet runt?

Du kan anmäla skada till oss dygnet runt via vår webbplats eller per telefon. Befinner du dig utomlands kontaktar du vår samarbetspartner SOS International.

Krockskadad röd bil.
Anmäl skada till oss dygnet runt.

Det finns flera olika möjligheter att anmäla din skada till oss och även göra kompletteringar i en redan anmäld skada.

Det enklaste sättet är att anmäla en skada på vår webbplats - lansforsakringar.se. Där kan du anmäla i stort sett alla sorters skador och tjänsten är öppen dygnet runt. Det är också möjligt att göra en komplettering i ett pågående skadeärende via webben. Vi svarar senast nästkommande arbetsdag.

Fordonsskador kan du både anmäla och komplettera direkt i mobilappen.

Självklart går det alltid bra att ringa oss. Dagtid ringer du 036-19 90 00 för att få prata med någon av våra skadehandläggare på kontoret i Jönköping.

Efter kontorstid ringer du till vår skadejour 020-59 00 00 . Har du en fordonsskada kan du då få hjälp med att få skadan anmäld, beställa bärgning och boka tid för skadebesiktning hos verkstad. Har du drabbats av annan typ av skadehändelse, exempelvis akuta brand- och vattenskador, så kan du få hjälp direkt av oss då vi har jour med egen personal dygnet runt. Vid övriga skador kan du lämna ett meddelande och sedan kontaktar vi dig nästkommande arbetsdag.

Har du drabbats av en skada utomlands (vid resa etc.) kontaktar du vår samarbetspartner SOS International på +46-8-670 4000. De har flerspråkig personal och finns på plats dygnet runt.

Anmäl skada direkt

Se alla nyheter