Nominera till "Årets Hållbarhetspris" i Laholm

Länsförsäkringar Hallands Hållbarhetspris ska motivera, stimulera och hylla det hållbarhetsarbete som bedrivs i det lokala näringslivet.

Förra årets Hållbarhetspris gick till Arena Kemi AB med följande motivering:

”Arena Kemi AB driver framgångsrikt ett aktivt hållbarhetsarbete inom en svår bransch där krav och regler är omfattande och viktiga. Bolaget visar att miljömedvetenhet, säkerhet, utbildning och ansvar går att kombinera med en god lönsamhet över tid. Målsättningen att ligga före lagstiftningen i sitt verksamhetsområde visar på högt satta krav och en medvetenhet i sitt företagande med stor omtanke om vår omvärld.”

Vem tycker du ska vinna 2019?

På Award Partyt, som arrangeras av Företagarna i Laholm & Båstad i den 9 februari 2019, är det återigen dags att utse en lokal företagare som är värd att föräras ”Länsförsäkringar Hallands Hållbarhetspris”.

Årets tema är "närodlat" vilket innebär att företaget under 2018 ska ha bidragit till ett ökat utbud av närodlade varor och/eller tjänster - känner du till någon som skulle passa? Då är du välkommen att nominera din kandidat via länken nedan. Senast den 21 november vill vi ha din nominering.

Kriterier för Länsförsäkringar Hallands hållbarhetspris i Laholm:

  • Företaget ska ha sin huvudsakliga verksamhet i Laholms kommun.
  • Företaget ska arbeta aktivt med hållbarhetsfrågor i sin dagliga verksamhet.
  • Företaget ska vara långsiktigt, livskraftigt och ha en sund ekonomi.
  • Företaget ska under 2018 ha bidragit till ett ökat utbud av närodlade varor och/eller tjänster.

Nominera din kandidat här

 

Se alla nyheter