Våra kunder tycker till om länets utmaningar

Hur får vi ungdomar att stanna kvar och hur ökar vi etableringen av företag i Västernorrland? Det var temat för årets inspirationsdag när fullmäktige, Länsförsäkringar Västernorrlands högsta beslutande organ, mötte styrelsen och bolagets personal i Härnösand 19 september.

Niklas Huss och Stina Widén från Länsförsäkringar AB
Niklas Huss och Stina Widén från Länsförsäkringar AB

Under 2018 har Länsförsäkringar Västernorrland bland annat prioriterat långsiktigt och breddat samhällsengagemang i vårt lokalsamhälle, på uppmaning av våra fullmäktigeledamöter som representerar våra kunder.

– Vi gör redan mycket som är bra, till exempel stöttar breddidrott som leder till ökad fysisk aktivitet för barn och unga. Vi stöttar ung företagsamhet och universitetets utveckling eftersom högre utbildning är viktigt för regionen, säger vd Mikael Bergström och fortsätter:

– För att få in nya, friska idéer till företagsledningen och se om vi gör rätt saker, kan göra mer eller bör göra saker annorlunda, ville vi brainstorma tillsammans med våra ägare, som ju också är våra kunder.

Som inledande inspiration till kreativa diskussioner i tio mindre grupper föreläste Niklas Huss, innovationschef, och Stina Widén, tjänstedesigner, från Länsförsäkringar AB om vad som händer i och utanför branschen. I slutet av dagen fick varje grupp presentera sina bästa förslag som företagsledningen nu ska ta ställning till.

Var med och påverka, du med!

Länsförsäkringar Västernorrland sätter stort värde på vad våra kunder tycker. Genom att årligen utse 49 kundrepresentanter i fullmäktige, vårt högsta beslutande organ, kan du vara med och påverka bolagets framtid och utveckling.

Din röst är viktig för oss. Efter vårens nomineringsperiod - där du även har haft möjlighet att nominera dig själv - är det nu snart dags att rösta in nya kundrepresentanter från våra sju kommuner. Mellan den 1-15 november kan du rösta på vem du vill ska representera dig i din kommun direkt på vår webbplats: lfy.se/fullmaktigeval. I december presenteras valresultatet!

Läs mer:

Så här fungerar ett kundägt bolag

 

Nyfiken på vad fullmäktige gör?

 

Våra sponsringsengagemang i Västernorrland – så här gör vi nytta där du bor

 

 

Se alla nyheter