Vi söker en Jurist-Ansvarsskador

Vi söker en Jurist-Ansvarsskador till vår Skadeavdelning i Karlstad. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan senast 26 augusti.

Arbetet innebär att du självständigt handlägger egna skador främst inom ansvars- och rättskyddsärenden för våra privat- och företagskunder. Du ansvarar administrativt för bolagets domstolsärenden och kommer assistera övriga områden på skadeavdelningen med juridisk rådgivning inom det dagliga arbetet. Vidare kommer tjänsten innefatta rollen som klagomålsansvarig för bolaget. 

Tjänsten innebär mycket ansvar då du hanterar och handlägger hela skadeprocessen. Du svarar därmed för såväl skaderegistrering som utredning av försäkringsfall och skadeståndsskyldighet utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Vidare svarar du för kontakt med kunder, förhandling med kravframställare, entreprenörer och ombud. Arbetet innebär således komplicerat juridiskt och tekniskt arbete såväl som administrativa arbetsuppgifter.

Din profil:

Dina personliga egenskaper är viktiga men vi ser också att du har en juristexamen eller motsvarande erfarenhet samt erfarenhet av ansvar- och rättsskyddsskadereglering. Det är meriterande med erfarenhet  inom entreprenad- och skadeståndsrätt. Vi tror att du är positiv, har lätt för att samarbeta och erfarenhet av att arbeta med ett kundrelaterat fokus. Vi värdesätter även egenskaper som engagemang och utvecklingsvilja. Du är även kommunikativ och har förmågan att hantera krävande samtal på ett professionellt sätt för att nå bästa resultat.

Läs mer om tjänsten

Jurist-Ansvarsskador

Se alla nyheter