Medarbetare Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad
Foto: swelo.se

Vill du jobba hos oss?

Medarbetare Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad
Foto: swelo.se

Just nu söker vi en Bankrådgivare Privat, en Motorskadereglerare och en Motortekniker/skadereglerare. Välkommen med din ansökan!

Bankrådgivare Privat

I rollen som bankrådgivare är du en viktig del i vårt koncept med att erbjuda privatpersoner rådgivning inom bank och försäkring. Du träffar nya och befintliga kunder och ger råd och erbjuder helhetlösningar inom områdena betala, spara, försäkra och låna. Du arbetar med proaktiv kundbearbetning, har egna kunder och eget rådgivningsansvar

Läs mer om tjänsten Bankrådgivare Privat

Motorskadereglerare

Som motorskadereglerare hos oss behandlar och reglerar du skador på motorfordon och skador som orsakats av motorfordon.  Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Vi erbjuder dig en tjänst med ett högt tempo i en stimulerande miljö där alla medarbetare syns och gör skillnad.

Läs mer om tjänsten Motorskadereglerare

Motortekniker/skadereglerare

I tjänsten igår två roller - motortekniker och motorskadereglerare. Som motortekniker/handläggare hjälper du våra kunder som har råkat ut för skada på sin bil. Du bedömer bilens värde och utifrån storleken på skadan avgör du om bilen ska repareras eller lösas in. I jobbet har du tät kontakt med bilverkstäder – framförallt kring att granska reparationskalkyler och bedöma rimligheten i dem.

Som motorskadereglerare behandlar och reglerar du skador på motorfordon och skador som orsakats av motorfordon. Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Vi erbjuder dig en tjänst med ett högt tempo i en stimulerande miljö där alla medarbetare syns och gör skillnad.

Läs mer om tjänsten Motortekniker/skadereglerare

Ta nästa steg i karriären – till Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Det sitter 180 år av erfarenhet i våra väggar. Samtidigt är vi precis lika nyfikna nu som när vi en gång började.

Vi satsar stort på digitalisering, men utan att kompromissa med det fysiska kundmötet. Vi är det lilla och personliga bolaget, men spännvidden är stor.
Vi brinner för vår del av Skåne och ser oss som en viktig samhällsaktör inom hållbarhet, miljö och trygghet. Med kompetens inom bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak – och ett nationellt nätverk av 23 kundägda länsförsäkringsbolag i ryggen – vågar vi lova dig en unik och utvecklande arbetsmiljö.

Hur långt vill du gå?

Välkommen att växa tillsammans med oss.

Se alla nyheter