Medarbetare Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Vill du jobba hos oss?

Medarbetare Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad

Vi söker en Bolagsjurist, en Innetekniker Byggskador och en Skadeförebyggare med intresse för lantbruk. Tre tjänster som erbjuder olika och spännande utmaningar.

Bolagsjurist

Som bolagsjurist på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad kommer du att ha en varierande och bred roll där du vid sidan av att bistå verksamheten med juridiskt stöd också kommer att fungera som bolagets kontaktperson avseende dataskydd samt stöd i AML-frågor. I rollen ingår även ansvar för att avtalshanteringen håller hög kvalitet samt att på uppdrag av verksamheten upprätta och granska avtal.

I arbetsuppgifterna ingår även sekreteraruppdrag i till exempel bolagsstyrelsen och ledningsgrupp. I ansvaret ingår också att ta fram processer och verktyg till organisationen för att säkerställa att vår bank- och försäkringsverksamhet har en god intern styrning och kontroll. Då tjänsten är ny kommer du att ges möjlighet att utforma och utveckla denna.

Läs mer om tjänsten Bolagsjurist

Innetekniker Byggskador

Som innetekniker på byggskador hanterar och reglerar du byggnads- och egendomsskador. Du handlägger såväl större som mindre skador och har löpande kontakter med kunder och andra samarbetspartners, gör teknisk utredning och kalkyl av skador. Tjänsten innebär mycket ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Till din hjälp och stöd har du naturligtvis dina kollegor i gruppen.

Läs mer om tjänsten Innetekniker Byggskador

Skadeförebyggare med intresse för lantbruk

Den största delen av ditt uppdrag är att utföra skadeförebyggande besiktningar hos våra lantbrukskunder med fokus på brand och inbrott. Du ger skadeförebyggande råd och upplyser kunden om eventuella säkerhetskrav. I din roll ingår det att, utifrån kundens behov, lyfta fram bolagets övriga produkter och tjänster.

 

Som skadeförebyggare utbildar du även dina kollegor inom området och finns tillgänglig som rådgivare när din expertis behövs. Du kommer även att vara med och utveckla vårt skadeförebyggande arbete med fokus på mervärden för våra kunder.

 

Du planerar till stor del dina dagar själv och resor inom vårt verksamhetsområde ingår i det dagliga arbetet.

Läs mer om tjänsten Skadeförebyggare med intresse för lantbruk

 

Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad är ett av 23 kundägda länsförsäkringsbolag och har sitt verksamhetsområde i Nordöstra Skåne. Vi har som målsättning är att vara det naturligaste valet för våra kunder när det gäller bank, försäkring och fastighetsförmedling. Vi är idag drygt 100 anställda och finns bemannade på våra kontor i Kristianstad, Hässleholm, och Bromölla. En unik arbetsgivare.

Se alla nyheter