I år ger vi återbäring

Tack vare vårt goda resultat från 2017 ger vi 100 miljoner kronor i återbäring.

Länsförsäkringar Södermanland är ett lokalt och kundägt bolag, där du som försäkringskund äger bolaget. Vi arbetar för det långsiktigt bästa för våra ägare och därmed också för våra kunder. 

Ibland har vi lägre skadekostnader än bolaget budgeterat för. Då blir det ett överskott som kan betalas tillbaka till dig som kund och ägare i form av återbäring.

2017 gjorde Länsförsäkringar Södermanland ett mycket bra resultat. Vi hade ett starkt resultat inom sakförsäkringsverksamheten och en god avkastning på vår egen kapitalförvaltning. Därför kan vi i år ge tillbaka av vårt goda resultat till dig som kund. Du som sakförsäkringskund, och som är berättigad till återbäring, kommer att vara med och dela på de drygt 100 miljoner kronor som vi delar ut i år.

Du som har rätt till återbäring kommer att få den utbetald i november. Om du inte har lämnat ditt kontonummer, kommer du att få en utbetalningsavi.

Du kan fortfarande registrera ditt kontonummer för framtida utbetalningar. Så här gör du: 

  1. Logga in på Mina sidor med BankID eller säkerhetsdosa (du kan tyvärr inte använda pinkod eller mobilappen).
  2. Klicka på ditt namn längst upp på sidan och välj Inställningar i den personliga menyn. 
  3. Klicka på pilen vid Utbetalning och klicka sedan på Ändra konto. Välj därefter bank och fyll i konto. Klicka på Spara ändringar. Färdigt!

Hur kan det bli återbäring? Och vart går pengarna som betalas in i premier? Se vår film så berättar vi hur det går till.

Se alla nyheter