Vi bidrar till ett starkare Norrköping

Vi älskar initiativ som stärker Östergötland! Under 2018 går vi därför in som partner i "Starkare Tillsammans", ett initiativ från Portalen i Norrköping. Under #starkaretillsammans erbjuds nya östgötar mentorskapsprogram, anställningar, praktik- och utbildningsplatser. Allt med ett enda syfte – att få ut fler människor i egen försörjning.

Portalen drivs av Hyresbostäder i samarbete med ytterligare fyra organisationer och är sedan sex år tillbaka en mötesplats som syftar till att få ut fler människor i egen försörjning. Verksamheten bedrivs på två platser i Norrköping – Hageby och Ringdansen.

#starkaretillsammans tar sin utgångspunkt i övertygelsen om att ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

– Som ett lokalt kundägt bolag vill vi vara en del av lösningen till samhällsutmaningar och bidra till en hållbar utveckling av Östergötland, säger Tommy Eklöf, hållbarhetsansvarig på Länsförsäkringar Östgöta. Vi kommer att starta samarbetet med att låta fyra av våra medarbetare få gå in som mentorer under nästa år. Att få möjligheten att förflytta oss från vår egen vardag är otroligt viktig för den personliga utvecklingen och därmed också för oss som bolag och för utvecklingen av vår affär.

Vill du också samarbeta med Portalen? Läs mer här. 

Se alla nyheter