Välkommen på utbildning i Första hjälpen

Är du förälder eller har barn i din närhet? Nu är det återigen dags för våra populära kurser i Första hjälpen. Den här gången är det en hel länsturné med utbildningstillfällen på flera orter i länet. Vi erbjuder även en kurs i första hjälpen för seniorer.

Vi samarbetar med Akutinsats och ambulanssjuksköterskan Mathias Wittgren varvar teori och praktik på ett mycket givande och intressant sätt.

Första hjälpen-barn:

Detta är en heltäckande utbildning som berör de vanligaste olycksfallen och sjukdomsfallen ett barn kan drabbas av.  Bland annat fallskador, feberkramp, kvävning och allergisk reaktion. Vi växlar teoretisk kunskap med att du får öva praktiskt på olika moment. Har du barn eller barnbarn eller jobbar med barn är detta en mycket nyttig kunskap för att öka tryggheten i väntan på ambulans. 

Samtliga utbildningar äger rum på våra lokala kontor. Vi bjuder på kaffe och smörgås. Utbildningen tar cirka tre timmar. 

Utbildningen kostar 390 kr/person eller 500 kr/par. Är ni kund hos oss bekostar vi halva kursavgiften. Priset blir då: 195 kr/person eller 250 kr/par.  

Datum och ort:

  • Vimmerby: måndag 3 februari, Sevedegatan 34, klockan 18.00 - FULLBOKAT
  • Västervik: tisdag 4 februari, Storgatan 10, klockan 18.00 - FULLBOKAT
  • Nybro: onsdag 5 februari, Bangatan 8, klockan 18.00 
  • Kalmar: torsdag 6 februari, Norra Långggatan 17, klockan 18.00 - FULLBOKAT

Kursledaren låter hälsa att ni får ut mer av kurstillfället om ni har möjlighet att komma utan barnen.

Anmäl dig på akutinsats.se/boka

Första hjälpen-Senior:

Här du får lära dig hur du bäst agerar i väntan på ambulans, vad gör du om personen brevid dig plötsligt faller ihop, vilka de första symtomen på stroke eller hjärtinfarkt,  hur gör man med fallskador, medvetandekontroll och brännskador bland mycket annat.

Utbildningen äger rum på vårt kontor i Nybro och i Kalmar. Vi bjuder på kaffe och smörgås. Utbildningen tar cirka tre timmar. 

Utbildningen kostar 390 kr/person eller 500 kr/par. Är ni kund hos oss bekostar vi halva kursavgiften. Priset blir då: 195 kr/person eller 250 kr/par.  

Datum och ort:

  • Nybro: Onsdag 5 februari, Bangatan 8, klockan 13.00 - FULLBOKAT
  • Kalmar: Torsdag 6 februari, Norra Långgatan 17, klockan 13.00 - FULLBOKAT

 

Se alla nyheter