Web Service Awards Bästa Mobilapp 2015
Susanne Bergh, Sofia Grosche, Tove Fasth och Louise Turner Hansson tog emot priset inom Mobilsajt och app.

Vi har Sveriges bästa mobilapp

Web Service Awards Bästa Mobilapp 2015
Susanne Bergh, Sofia Grosche, Tove Fasth och Louise Turner Hansson tog emot priset inom Mobilsajt och app.

Web Service Award gav oss två priser för vår mobilapp. Bäst i kategorin Mobilsajt och app och bästa förbättrare i samma kategori.

Motivering till priset

"Tillgänglighet och användarna i centrum är några av honnörsorden för vinnaren. De har lyckats att skapa en snygg, enkel och funktionell mobillösning som användarna verkligen gillar att använda."

Prisutdelaren Pierre Du Rietz på Web Service Award

– "Det är en bedrift att från så höga kundnöjdhetsnivåer göra en så stark förbättring."

Vi fortsätter satsa på kundernas(våra ägares) krav och behov

Det är väldigt roligt att vår mobila satsning uppmärksammas både av våra nöjda kunder och av en expertjury. Det är viktigt att vi fortsätter satsa på kundernas(våra ägares) krav och behov då kraven från användarna och konkurrenternas tempo ökar.

Mobilen blir allt viktigare

Vi har sett en kraftig kundförflyttning från dator och laptop till appen. På de flesta banktjänster så används appen i fler än 50 procent av fallen. Kunderna tittar på sitt snabbsaldo cirka 35000 gånger per dag, ungefär 25 gånger i minuten under dygnets alla timmar. En vanlig kund loggar in i appen i snitt 21 gånger i månaden. Totalt blir det 5,3 miljoner inloggningar per månad.

Läs om vår mobilapp

Om Web Service Award

Web Service Index undersöker digitala kanaler hos företag över hela Sverige och genomför också den största kundundersökningen på området. Detta kombinerat avgör vilka som blir pristagarna i Web Service Award.

Läs om Web Service Award och vinnarna för 2015

Se alla nyheter