Hur anmäler jag en skada?

Du kan anmäla din skada direkt på vår hemsida här alternativt ringa till oss, numret hittar du här. Självklart är du också välkommen att besöka något av våra många kontor runt om i landet. Kvällar och helger ringer du vårt journummer 020-590 000, det är bemannat dygnet runt.

Gäller skadan en stöld eller skadegörelse ska händelsen anmälas till polisen. Var noga med att polisen får rätt uppgifter, inte minst gällande identifieringsnummer som till exempl skrovnummer, motornummer eller numret på eventuell mikropunktsmärkning.

Är det stulna objektet försedd med en spårsändare ska du utan dröjsmål kontakta din spårsändarleverantör för att aktivera spårning.

Gäller skadan en kollision med en annan båt upprättar ni om möjligt en gemensam skadeanmälan där händelseförloppet tydligt framgår. Var noga med att kontakt- och personuppgifter finns med och gärna också uppgift om försäkringsbolag. Båda parterna ska sen anmäla skadan till sitt respektive försäkringsbolag för vidare hantering - oavsett vållande.

När vi registrerat din anmälan får du en mejlbekräftelse med information om vad som gäller för just din skada och hur du går vidare för att få hjälp. Bekräftelsen innehåller också kontaktuppgifter till din skadereglerare.

Hjälpte det här svaret dig? 19 av 56 har fått hjälp av svaret