Jobba med IT hos oss

Vi söker fler IT-medarbetare!

Din karriär på Länsförsäkringar AB

Tillsammans jobbar vi för våra kunder. Hos oss är du med och tar ett gemensamt ansvar för människors trygghet och möjligheter i hela landet, samtidigt som du har stor frihet att själv styra och påverka ditt arbete och din karriär.

  • Förbättra vardagen för våra 4 miljoner kunder
  • Flexibilitet och möjlighet att forma din karriär
  • Träningsanläggning i huset

Vi växer – nu söker vi dig!

IT är en strategisk kompetens och grunden i vår kundupplevelse. Vi har Sveriges förtroende och hos oss kommer du vara en nyckelspelare i att förverkliga våra IT-visioner, ta fram nya tekniska lösningar och förbättra kundupplevelsen i gränslandet mellan teknik och människa.

Just nu söker vi bland annat Vendor Manager/Sourcing Manager, Systemspecialist/IT specialister, Business solution manager, Arkitekter (Enterprisearkitekt, Domänarkitekt, IT-arkitekt) Releaseprojektledare och IT Solution Manager.

Lediga jobb

Många karriärmöjligheter

Hos oss får du vara med och förvandla idéer och visioner till verklighet genom snabb utveckling. Vi jobbar ofta i tvärfunktionella team där analys och tester är en del av vår vardag för att höja kvalitén och möta våra kunders behov. Teknikutvecklingen går fort och vi har vunnit många priser genom nytänkande av digitala tjänster.

Vi driver flera stora förändringsprogram och har en stark finansiell bas. Karriärmöjligheterna är många och utveckling genom intern rörlighet uppmuntras.


Om oss

IT har en mycket central roll för verksamheten inom de 23 länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB. Här får du vara med och göra skillnad som får stor påverkan på våra kunders vardag. IT ansvarar för utveckling, förvaltning och drift av IT-miljön.

I bolagsgruppen arbetar cirka 6700 medarbetare och 2000 av dem finns på Länsförsäkringar AB med placering på Gärdet i Stockholm.

Läs mer om hållbart arbetsliv på Länsförsäkringar AB

 


Vi har en kultur av ansvarstagande och engagemang här på Länsförsäkringar

Det betyder att jag planerar och lägger upp mitt arbete mycket själv. Det ställer krav på mitt eget självledarskap men det är också det som sporrar mig och gör arbetet roligt. - Lena Åkermark, Demand Manager

Vi behöver utmana, lyfta blicken och ständigt ifrågasätta

Tjänstedesign handlar om att utifrån kundens, medarbetarens och affärens perspektiv förstå och skapa en helhetsupplevelse av en tjänst. Vi definierar vårt kommande kundmöte och utvecklar koncept med kundinsikter som grund. - Stina Widén, Tjänstedesigner