Våra bästa tips för en tryggare sommar

Det blir Svemester för många i år igen. Kanske är du ny båtägare, ska hyra ut fritidshuset eller renovera? Här delar vi med oss av våra bästa tips, så att du kan koppla av och förhoppningsvis njuta av en annorlunda men bra sommar.

Smultronställen i Skaraborg

Cykla längs Göta kanal

Det är viktigt att röra på sig och att vara ute. Gärna göra något tillsammans och uppleva vacker natur. Vad passar väl då bättre än att cykla på Sveriges vackraste bilfria väg. På den gamla dragvägen längs Göta kanal kan ni välja en kortare cykeltur eller en längre cykelsemester.

Vandra i Tiveden

Tiveden är ett fantasieggande skogslandskap med mossbelupna stenblock, små vindlande barrklädda stigar och blanka skogstjärnar. Vandringen är ofta kuperad, den är omväxlande och bakom varje stam och sten vecklar en ny sagoscen ut sig.

Fiska på Hökesås

Tystnad, lugn och ro söks av många. På Hökensås finns utmärkta möjligheter till sportfiske. turism i området. Många sjöar är kristallklara källsjöar, men här finns även skogstjärnar med mörkare vatten som erbjuder fiske framförallt efter regnbåge, öring och röding.

Länsförsäkringar