Länsförsäkringar Östgöta tidigarelägger utbetalningen av återbäringen till midsommar

Som vi har berättat tidigare så kommer Länsförsäkringar Östgöta att betala ut återbäring på 300 miljoner kronor i år. Nu tidigarelägger bolaget utbetalningen för att ge sina kunder det extra tillskottet redan till midsommar.

Stefan Nyrinder vd LFÖ foto Crelle Photography
Foto: Crelle Photography

-Planen var att betala ut återbäringen till kunderna i höst. Nu snabbar vi upp arbetet med detta och kommer att betala ut pengarna till midsommar och hoppas att det uppskattas av våra kunder, säger Stefan Nyrinder, vd på Länsförsäkringar Östgöta

Länsförsäkringar Östgöta ägs av kunderna lokalt. De kunder som har haft sakförsäkringar hos bolaget under 2019 kommer att få ta del av återbäringen. Både privatkunder och företagskunder finns bland de som kommer att få återbäring under midsommarveckan.

För att få sin återbäring så snabbt och smidigt som möjligt uppmanar bolaget kunderna till att registrera sitt konto inloggad på www.lansforsakringar.se. Då slipper man som kund att få en avi hemskickad, som måste lösas in hos ett ombud, utan får istället pengarna direkt in på sitt konto under midsommarveckan.

Nästan varannan östgöte, 200 000 personer, är kund i Länsförsäkringar Östgöta. I år får de som har haft en sakförsäkring hos bolaget under det gångna året dela på återbäringen på 300 miljoner kronor. Senast bolaget betalade ut återbäring var 2018. Då avsåg återbäringen resultatet 2017 och var på 234 miljoner kronor totalt.  

Länsförsäkringar Östgöta är ett lokalt kundägt bolag som erbjuder privatpersoner och företag en helhet inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Visionen är att tillsammans med kunder, ägare, anställda och samarbetspartners skapa trygghet och möjligheter i Östergötland. Länsförsäkringar Östgöta är ett av 23 lokala och självständiga länsförsäkringsbolag.

Se alla pressmeddelanden