Kontorsförändringar i Tornby och Ingelsta

Under en längre tid har Länsförsäkringar Östgöta sett hur alltfler kunder vill uträtta sina bank- och försäkringsärenden i digitala kanaler och på telefon istället för att besöka kontoren fysiskt. Nu väljer vi att satsa ytterligare på utvecklingen av digitala tjänster och tillgängligheten i dem och stänger därför kontoret i Tornby.

Det förändrade kundbeteendet innebär att vi kommer kunna möta efterfrågan på
kontor öppna för spontana fysiska besök med ett kontor per ort. Kontoret i Tornby stängs därför ner i september 2021 och verksamheten med alla medarbetare flyttas in till kontoret på Platensgatan i Linköping city. Utöver det kommer kontoret i Ingelsta, Norrköping enbart ta emot bokade besök, då kontoret på Hospitalsgatan i Norrköping city finns nära för spontana kundbesök.

-Som lokalt kundägt bolag är det viktigt att vi är lyhörda för i vilka kanaler kunderna vill ha kontakt och hjälp av oss. Vi sätter tillgängligheten högt för att våra kunder ska känna sig trygga. Förändringen innebär att vi kan förbättra tillgängligheten i digitala kanaler samtidigt som vi även fortsättningsvis erbjuder kunderna att besöka oss på kontor på fem orter i länet, säger Filip Apelstav, bankchef på Länsförsäkringar Östgöta.

Se alla nyheter