Informationsträff om trafiksäkerhet och försäkringar

Är du mellan 18 och 23 år och vill ha sänkt premie till din personbilsförsäkring? Då är du varmt välkommen till vår kostnadsfria informationsträff. Vi vänder oss till dig som ännu inte fyllt 24 år och som har tecknat eller tänker teckna en fordonsförsäkring hos oss.

Länsförsäkringar Östgötas personbilsförsäkringars premie baseras på försäkringstagarens ålder. Det innebär att du som är under 24 år får en högre försäkringspremie. Att registrera fordonet på någon anhörig eller bekant, som är äldre än 23 år, för att få en lägre premie är dock ingen bra lösning. Då riskerar du att bli utan ersättning vid en eventuell skada.

Skriv kontrakt och få rabatt

Välkommen till en av våra kostnadsfria informationsträffar på temat alkohol, trötthet och fordonsförsäkringar. Efter träffen har du möjlighet att skriva på ett kontrakt där du bland annat lovar att aldrig köra påverkad av alkohol eller droger. Väljer du att göra detta får du en premie motsvarande som om du fyllt 24 år. Du måste teckna en personbilsförsäkring hos Länsförsäkringar Östgöta inom två år efter att du har skrivit på kontraktet, därefter förfaller erbjudandet.

Anmälan

Informationsträffarna är kostnadsfria och du anmäler dig på vår webbplats.
 
Tyvärr har vi varit tvungna att ställa in flertalet av vårens träffar på grund av corona. Du som är anmäld till en informationsträff kommer att få information per mejl om din träff blir inställd.
 
Vi kommer att starta upp igen med mindre grupper till hösten och så fort vi vet när kommer tider att läggas upp på den här sidan.