Informationsträff om trafiksäkerhet och försäkringar (tillfälligt pausad tills vidare)

Är du mellan 18 och 23 år och vill ha sänkt premie till din personbilsförsäkring? Då är du varmt välkommen till vår kostnadsfria informationsträff. Vi vänder oss till dig som ännu inte fyllt 24 år och som har tecknat eller tänker teckna en fordonsförsäkring hos oss.

Länsförsäkringar Östgötas personbilsförsäkringars premie baseras på försäkringstagarens ålder. Det innebär att du som är under 24 år får en högre försäkringspremie. Att registrera fordonet på någon anhörig eller bekant, som är äldre än 23 år, för att få en lägre premie är dock ingen bra lösning. Då riskerar du att bli utan ersättning vid en eventuell skada.

Skriv kontrakt och få rabatt

Välkommen till en av våra kostnadsfria informationsträffar på temat alkohol, trötthet och fordonsförsäkringar. Efter träffen har du möjlighet att skriva på ett kontrakt där du bland annat lovar att aldrig köra påverkad av alkohol eller droger. Väljer du att göra detta får du en premie motsvarande som om du fyllt 24 år. Du måste teckna en personbilsförsäkring hos Länsförsäkringar Östgöta inom två år efter att du har skrivit på kontraktet, därefter förfaller erbjudandet.

Anmälan

Viktig information

På grund av corona har vi tyvärr blivit tvungna att ställa in våra informationsträffar.

I nuläget vet vi inte när vi kan genomföra nya informationsträffar. När situationen ändras kommer vi boka in fler tillfällen, så att alla som inte har kunnat delta får göra det.

Informationsträffarna är kostnadsfria.