Informationsträff om trafiksäkerhet och försäkring

Gör kloka val – det tjänar du på.

Är du mellan 18 och 23 år och vill ha sänkt premie till din personbilsförsäkring? Då är du varmt välkommen till vår kostnadsfria informationsträff.

"Alla har ett val och ett ansvar för sina handlingar. Du har ett val. Att köra eller inte köra onykter är definitivt något du väljer själv."

Don't drink & drive – skriv kontrakt och få rabatt!

Vi vänder oss till dig som ännu inte fyllt 24 år och som har tecknat eller tänker teckna en fordonsförsäkring hos oss. Länsförsäkringar Östgötas personbilsförsäkringars premie baseras på försäkringstagarens ålder. Det innebär att du som är under 24 år får en högre försäkringspremie. Att registrera fordonet på någon anhörig eller bekant, som är äldre än 23 år, för att få en lägre premie är dock ingen bra lösning. Då riskerar du att bli utan ersättning vid en eventuell skada.

Välkommen till en av våra kostnadsfria informationsträffar på temat alkohol, trötthet och fordonsförsäkringar. Efter träffen har du möjlighet att skriva på ett kontrakt där du bland annat lovar att aldrig köra påverkad av alkohol eller droger. Väljer du att göra detta får du en premie motsvarande som om du fyllt 24 år. Du får lägre försäkringspremie på dina personbilsförsäkringar– ett klokt val som alla tjänar på.

Du måste teckna en personbilsförsäkring hos Länsförsäkringar Östgöta inom 2 år efter att du skrivit på kontraktet, därefter förfaller erbjudandet!

Informationsträffar

Informationsträffarna är kostnadsfria och planerade enligt nedan.

Klicka här för att anmäla dig

Tid och plats Linköping
Länsförsäkringar Östgötas kontor, Platensgatan i Linköping. Vid samtliga tillfällen gäller samling strax innan kl. 17.00 vid entrén. Parkeringsmöjligheter finns i parkeringshuset Baggen.

  • 5 december

Tid och plats Norrköping
Länsförsäkringar Östgötas kontor, Hospitalsgatan 3 i Norrköping. Vid samtliga tillfällen gäller samling strax innan kl. 17.00 vid entrén. Parkeringsmöjligheter finns på Gamla Rådstugugatan och runt Rådhuset.

  • För tillfället har vi inga inplanerade datum i Norrköping.

Ring eller mejla mig gärna

Informationen gäller för Länsförsäkringar Östgöta