­

Hjälp östgötarna att synas

Vi behöver din hjälp med att skapa Länsförsäkringar Östgötas nya reflex!
Går du i årskurs 2 och är en hejare på att rita och skapa, ta chansen att få designa en egen reflex!

Tävlingen innebär att alla elever i årskurs 2 i Östergötlands skolor är välkomna att vara med och rita sitt bidrag. För att vi på Länsförsäkringar Östgöta inte ska drunkna i massor av förslag önskar vi att varje klass har en omröstning vilket bidrag man väljer att skicka in till oss från sin klass.

Det vinnande bidraget kommer sedan att tryckas upp som reflex för att sedan delas ut gratis till alla elever som varit med i tävlingen i Östergötlands län.

Aktiviteten är givetvis gratis och ni bestämmer själva om ni vill vara med och tävla eller bara göra en rolig aktivitet för barnen i klassen. Eleverna använder sin fantasi och mallen med måtten som följer med är för att ha ramarna för storleken på reflexen.

Hur fungerar tävlingen?

När ni har valt ut ert bidrag så skickar ni det till oss senast den 30 april. Vinnaren kommer att utses senast 17 maj och därefter kommer vi att publicera det vinnande bidraget på våra sociala medier och vår hemsida. Det vinnande reflexbidraget kommer sedan att tryckas under sommaren och lagom till höstmörkret kommer reflexen vara klar och skickas ut till alla klasser som varit med.

 

Anvisningar för att delta:

  • Kopiera upp mallen och dela ut till era elever, håll er inom mallen
  • Välj ut ett bidrag från klassen
  • Skicka in bidraget med namn på personen som ritat, klass och skola
  • Vi behöver också lärarens namn och adress till skolan för utskick inför hösten
  • Skicka in bidraget senast den 30 april till: Länsförsäkringar Östgöta, Reflextävling, Box.400, 581 04 Linköping

Hur utser vi vinnaren?

Vi kommer att gå igenom förslagen och publicera ett antal eller max 20 bidrag (beroende på hur många som kommer in) på vår Facebooksida där våra följare kan gå in och rösta på det bidrag man önskar ska vinna.

Sista dagen för att rösta kommer vara 16 maj och därefter utses vinnaren. Det vinnande bidraget kommer att publiceras på våra sociala medier och vår hemsida. Det vinnande reflexbidraget kommer sedan att tryckas under sommaren och lagom till höstmörkret kommer reflexen vara klar och skickas ut till alla klasser som varit med.

Förbehåll

Vi förbehåller oss rätten att ändra i och omarbeta originalet så att den kan produceras i enlighet med vår profil. Vi äger ensamrätten till originalet och får använda det fritt. Alla förslag och skisser kan komma att användas i marknads- föringssyfte. 

Varför gör vi detta?

Vi tycker det är viktigt att synas ordentligt när mörkret kryper på och en bra, synlig reflex kan förhindra en olycka. Vi vet också att barn är bra påminnare till sina föräldrar om vikten av att synas.

Nu hoppas vi på många bra förslag på reflexer!

Har ni några frågor eller funderingar, Hör av er till Helena Hellstén

Ansvarig skadeförebyggare Länsförsäkringar Östgöta

Helena.hellsten@lfostgota.se 013-290663