En hemmakonsert, träningsvärk eller fredagsmyset?

Glädjen. Upplevelserna. Drömmarna och möjligheterna. Mycket av det som betyder något här i livet blir bara större och härligare när man delar det med andra. Vad skulle du helst vilja dela? Och med vem, eller vilka? Nu har du chans att få din önskan uppfylld!

Vad vill du dela?

Middag hemma med egen kock

Kryddigt och hett? Fruktig och sött? Eller något som helt överraskar smaklökarna? En kock kommer hem till dig och lagar en supergod trerättersmiddag.

Smakerna kan delas av 2-6 personer.

Övernattning och middag på hotell

Paket med fredagsmys på Ombergs Turisthotell: övernattning i charmigt pensionatsrum, fördrink, femrätters supé och frukost. Här bor du mysigt, njuter av vällagad mat och upplever vacker naturen. 

Fredagsmyset kan delas av 2 personer.

Träning med naturen som redskap

Frisk luft och träning i skön kombo. Ledare från Naturkicken bjuder på ett utmanande träningspass utomhus, med naturen som redskap. Träningspasset och upplägget kan anpassas helt efter dagsform eller tränings(o)vana.

Träningsvärken kan delas av 2-10 personer.

Hemma-hos-dig-konsert med bandet Wetland

Det lokala bandet Wetland kommer hem till dig och bjuder på en alldeles unik spelning – i ditt vardagsrum eller i trädgården. Wetland hyllades av kritikerna efter sin spelning på Augustifesten i Norrköping och kan mycket väl bli Östergötlands nästa stora ”it-band”. Lyssna på Wetland här.

Gåshuden kan delas av så många personer som får plats hemma hos dig.

Östgötsk paddling och klättring med övernattning

Utmana höga höjder och glid fram på stilla vatten vid vackra Ågelsjön. Under två dagar får du testa på att klättra och paddla kajak. Ni sover en natt i mysiga hängmattetält och njuter av god mat lagad över öppen eld.

Äventyret kan delas av 4-6 personer.

Eller, hitta på själv!

Om du vill kan du hitta på något alldeles eget att dela, istället för att välja ett av våra förslag. Det kan vara nästan vad som helst, till ett värde av max 6000 kronor.

Antal personer: Du väljer

Tävla här!

Tävlingen är avslutad och vinnarna kommer att kontaktas inom kort.

Tävlingsregler

Tävlingen ordnas av Länsförsäkringar Östgöta och pågår den 25/9 – 21/10 2017.

Hur tävlar jag?

 • Du deltar i tävlingen på delatillsammans.se eller på Länsförsäkringar Östgötas tävlingsinlägg på Facebook/Instagram. På Facebook och Instagram tävlar du genom att kommentera direkt på inlägget. I din kommentar svarar på vad du helst skulle vilja dela, med vem – eller vilka – och varför.
 • Du kan välja mellan ett antal färdiga förslag på vinster – eller hitta på något helt eget.
 • Ditt bidrag skulle exempelvis kunna vara: "Jag vill dela en superstor tårta med Lovisa Andersson för att vi är bästa kompisar och älskar sötsaker."
 • Om du vill kan du tagga den/de du vill dela upplevelsen med, men det inget krav för att delta i tävlingen.
 • Du kan tävla hur många gånger som helst under tävlingsperioden.
 • Alla som bor i Östergötland kan vara med i tävlingen. Anställda inom Länsförsäkringar Östgöta får inte delta.

Vad kan jag vinna?

 • När tävlingsperioden är över utses ett antal personer som vinner just sin upplevelse, exempelvis "en superstor tårta". Vinsten tillhandahålls av Länsförsäkringar Östgöta.
 • Vinsterna delas ut under hösten 2017.
 • Värdet de föreslagna vinsterna varierar mellan 1600 och 8400 kronor. För vinster som du hittar på själv kan värdet uppgå till max 6000 kronor.
 • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vem vinner?

 • De bidrag/motiveringar som är mest fantasifulla, roliga, omtänksamma eller vardagsnära vinner. Vinnarna utses av en jury med representanter från Länsförsäkringar Östgöta.
 • Vinnarna tillkännages i Länsförsäkringar Östgötas digitala kanaler och meddelas personligen via mejl eller meddelande på Facebook/Instagram.

Övrigt

 • Tävlingen genomförs av Länsförsäkringar Östgöta och är inte på något sätt sponsrad, rekommenderad eller administrerad av Facebook/Instagram.
 • Om du vinner kan ditt bidrag med ditt namn, namnet på den/de du vill dela med och din motivering publiceras i Länsförsäkringar Östgötas digitala kanaler och sociala medier.
 • De personuppgifter som lämnas för deltagande i tävlingen används endast för att administrera tävlingen av Länsförsäkringar Östgöta under tävlingsperioden.