Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi gör det tryggare för dig, din skog och ditt lantbruk

Hantera din ekonomi

Hos oss hittar du de banktjänster som du behöver för att driva din skogs- eller lantbruksverksamhet.

Försäkra ditt lantbruk

Tillsammans skräddarsyr vi det skydd du behöver för ditt skogs- och lantbruk med lokal och smidig skadereglering. Vi ger dig även råd och tips för att undvika skador.

Skydda dig själv och din familj

Det är inte bara verksamheten som behöver försäkras, minst lika viktigt är att du ger dig själv och din familj trygghet. Vi hjälper dig att hitta rätt skydd och har lösningar även för dig som har anställda.

Gör din skadeanmälan

Välj kategori
 • Rädda, larma, släck - ring 112 om det är risk för liv
 • Begränsa skadan så mycket som möjligt
 • Polisanmäl alltid brott

De är vinnare av Östgötapriset 2017

På Länsförsäkringar Östgötas hållbarhetsseminarium ”Hållbara idéer för näringslivet” i Louis De Geer idag presenterades vinnarna av Östgötapriset 2017. Priset tilldelades fyra olika initiativtagare som alla, på olika sätt, bidrar till ökad trygghet och gemenskap i Östergötland. Förstapriset gick till Novahuset i Linköping för deras arbete med att stå upp mot övergrepp och ge stöd och rådgivning till personer som blivit utsatta.

Aktuella frågor & svar

 • Försäkringar

  Ja. Styrelsen i Länsförsäkringar Östgöta har för tredje året i rad beslutat om återbäring. I år delar bolagets sakförsäkringskunder på 235 miljoner kronor. Utbetalningen av återbäringen kommer att ske i slutet av november.

  Läs mer om återbäringen här.

 • Försäkringar

  Betalningen kommer in på kontot inom några sekunder.

 • Försäkringar

  Kunden får en bekräftelse på betalningen i Swish-appen. Den motsvarar inte ett kvitto. Det är du som företagare som är skyldig att lämna kvitto för köpet.

 • Försäkringar

  När privatkunden har godkänt betalningen får hon/han direkt en bekräftelse i sin Swish-app om att betalningen genomförts. Betalningen sparas även i ”händelser” tillsammans med information om betalningen.

 • Försäkringar

  Inom några sekunder efter att privatpersonen godkänt betalningen kommer den att synas på ditt konto i din internetbank eller mobil-app. Du kan också välja att få ett sms om genomförd inbetalning till ett förvalt mobilnummer.

Till frågor och svar

Kontakta oss

013-29 00 00

Fler kontaktuppgifter