Inbrott och stöld

Fönster

Fönster ska vara stängda, reglade och helst låsta med godkänt lås. På så sätt kan du minska risken att tjuvar tar sig in.

Tak och väggar

Det är viktigt att lokalens tak, väggar och golv är svåra att forcera för att förhindra inbrott. Här kan du läsa mer om hur du säkerställer det.

Inbrottslarm

För att din företagsförsäkring ska gälla vid ett inbrott finns det vissa krav som ditt inbrottslarm måste uppfylla. Här kan du läsa mer de kraven.

Stöld på arbetsområde

Varje år drabbas arbetsområden av inbrott, stölder och skadegörelse för miljontals kronor. Men det finns en hel del du kan göra för att minska risken för stölder.

Förebygg inbrott och stöld

Varje år sker tusentals skador på svenska företag. Med förebyggande insatser hade många av olyckorna aldrig behövt hända.

Lås

För att förhindra och försvåra för tjuvar att ta sig in i din lokal är det viktigt att ha godkända och bra lås.

Dörrar och portar

Vilken typ av dörr du har och hur portar låses påverkar hur lätt en obehörig kan ta sig in på ditt företag. Se till att du gör vad du kan för att motverka inbrott.

Värdeförvaring

För att ditt företags inbrottsskydd ska hålla en rimlig nivå gäller ibland vissa krav på hur egendom ska förvaras. Här kan du läsa mer om olika skåpstyper.

Webbshop - säkerhetsprodukter

I vår webbshop du kan köpa bra säkerhetsprodukter för att öka säkerheten i din vardag.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.