Länsförsäkringar - Årets idrottssponsor

Tidningen Sport & Affärer har utsett Länsförsäkringar till Årets idrottssponsor. Tidningen summerar året genom att ge utmärkelser till föreningar och företag i flera olika kategorier, t ex årets idrottsevenemang, årets samhällsprojekt och årets idrottsförening.

Motiveringen till Årets idrottssponsor lyder: ”Länsförsäkringar är ett bolag som visar ett starkt samhällsengagemang. Att vara kundägda och lokala innebär en nära förankring med lokalsamhället. Med sin sponsring visar bolaget att de vill vara med och arbeta för ökad jämställdhet, mångfald och en hållbar utveckling i hela landet.”

-Jag är både stolt och glad över att länsförsäkringsgruppen fått denna utmärkelse. Jag vet att vi runt om i landet jobbar på många olika sätt för att vår sponsring ska bidra till trygghet och mångfald i det lokala samhället, utöver exponering av vår logotyp säger Jonas Rosman, vd på Länsförsäkringar Skaraborg.

Länsförsäkringar Skaraborg stödjer många föreningar i Skaraborg. En ny satsning för året är Grönt Kort för Fair Play.

- Vi lanserade Grönt Kort för Fair Play för första gången under Skadevi Cup i handboll i november, säger Jonas Rosman. Det Gröna Kortet delas ut av ledarna efter avslutad match till den spelare i motståndarlaget som har utmärkt sig på ett schyst sätt. Syftet är att lyfta fram goda föredömen inom ungdomsidrotten. Initiativet togs emot väl och vi hoppas kunna ta det vidare i samarbete med fler föreningar under 2018.

Ring eller mejla mig gärna

Se alla pressmeddelanden