Länsförsäkringar - Årets idrottssponsor 2017!

Vi är oerhört stolta över att tidningen Sport & Affärer utsett Länsförsäkringar till Årets idrottssponsor. Tidningen summerar året genom att ge utmärkelser till föreningar och företag i flera olika kategorier, t ex årets idrottsevenemang, årets samhällsprojekt och årets idrottsförening.

Motiveringen till Årets idrottssponsor 2017 lyder:

”Länsförsäkringar är ett bolag som visar ett starkt samhällsengagemang. Att vara kundägda och lokala innebär en nära förankring med lokalsamhället. Med sin sponsring visar bolaget att de vill vara med och arbeta för ökad jämställdhet, mångfald och en hållbar utveckling i hela landet.”

– Det känns jättekul att vi i Länsförsäkringsgruppen har fått utmärkelsen som Årets Idrottssponsor från tidningen Sport och Affärer. I vårt lokala sponsringsarbete arbetar vi kontinuerligt med att försöka öka samarbetet med våra lokala idrottsföreningar. Ett exempel på det är vår Trygghetsvandring där vi tillsammans med vissa föreningar skapar trygghet på stan. Vi strävar också alltid efter att sponsra ungdomsverksamhet på en bred nivå för att bidra till en aktiv fritid bland ungdomar, samt inom olika genrer. Tyringe Konståkningsklubb är ett bra exempel - en mindre klubb där vi nyligen delade ut ett hundra förbandskuddar till klubben som de kunde sälja för att få in pengar till sin verksamhet. Vi arbetar också med hållbarhetsfrågor inom vår sponsring, Hur Kul som helst och God Kamrat är sponsringsprojekt där vi samarbetar med föreningar kring hållbarhet, skadeförebygg och kamratskap, säger Monica Fjaervoll, Sponsringsansvarig på Länsförsäkringar Göinge-Kristianstad.

Vårt samhällsengagemang i vår del av Skåne

Länsförsäkringar består av 23 lokala länsförsäkringsbolag som finns över hela Sverige och tillsammans jobbar vi för att göra kundens vardag tryggare och bättre, i det stora och det lilla.

Vårt samhällsengagemang har som mål att minska risker och skapa trygghet och möjligheter. I och med att vi också bor och jobbar nära dig har vi lite bättre koll på vad som är viktigt för att göra verklig skillnad för människor och företag i det län och den ort där vi också verkar.

Vårt engagemang kan handla om allt från sponsring av det lokala idrottslaget till integrationsprojekt för ökad mångfald till att vi kombinerar sponsringsaktiviteter med hållbarhetsprojekt.

Läs gärna mer om hur vi arbetar med sponsring och hållbarhet i vår del av Skåne:

Hållbarhet och samhällsengagemang

tryggatillsammans.se

Ring eller mejla mig gärna

Se alla pressmeddelanden