I år ger vi återbäring

Tack vare vårt goda resultat från 2017 kommer vi att ge våra kunder återbäring på 103 miljoner kronor.

Länsförsäkringar Södermanland är ett lokalt och kundägt bolag, där du som försäkringskund äger bolaget. Vi arbetar för det långsiktigt bästa för våra ägare och därmed också för våra kunder.

Ibland är det färre skador än bolaget budgeterat för. Då blir det ett överskott som kan betalas tillbaka till dig som kund och ägare i form av återbäring. 2017 gjorde Länsförsäkringar Södermanland ett mycket bra resultat. Vi hade ett starkt resultat inom sakförsäkringsverksamheten och en god avkastning på vår egen kapitalförvaltning. Därför kan vi i år ge tillbaka av vårt goda resultat till dig som kund. Du som sakförsäkringskund, och som är berättigad till återbäring, kommer att vara med och dela på de 103 miljoner kronor som vi delar ut i år.

Du som har rätt till återbäring kommer, i början av hösten, att få brev hem i brevlådan med besked om hur mycket pengar du får tillbaka. Återbäringen kommer att betalas ut under hösten.

För att få din återbäring utbetald på ett enkelt sätt, måste du registrera ditt kontonummer. Så här gör du:

  1. Gå in på lfs.se/återbäring (ej appen) och logga in med ditt BankID (ej med PIN-kod eller säkerhetsdosa).
  2. Klicka på Ditt Namn längst upp på sidan och välj Inställningar i den personliga menyn.
  3. Klicka på pilen vid Sammanställning och välj därefter Ändra inställningar i menyn.
  4. Klicka på fliken Utbetalning och välj därefter bank och kontonummer där du vill få pengarna insatta. Klicka på Spara ändringar.

Se alla nyheter