Nominera till årets Hållbarhetspris

För Länsförsäkring Kronoberg har omsorgen om kundernas trygghet och hållbarhet alltid varit en viktig del av verksamheten. Vi bedriver sedan en lång tid tillbaka ett hållbarhetsarbete med ett starkt samhällsengagemang. Allt vi gör ska genomsyras av hållbar utveckling. Som ett led i detta instiftade vi förra året ett Hållbarhetspris. Nu är det dags att nominera detta årets vinnare!

Förra året var Nils Inngul och hans team på Sjöräddningssällskapet RS Kronoberg de första vinnarna av priset. Detta året söker vi en ny vinnare. Det kan vara företag, organisationer eller personer som på något sätt agerar hållbart och engagerat i sin gärning och som ur det perspektivet gör det bättre för Kronoberg. Vi arbetar med hållbarhet utifrån tre aspekter; miljömässigt ansvarstagande, ekonomiskt ansvarstagande och socialt ansvarstagande. Vinnaren ska på något sätt bidra till något eller flera av dessa områden ino Kronobergs län.

Nominera din kandidat genom att skicka ett mejl med namn och motivering till skadeforebygg@LFkronoberg.se senast den 31 mars.

Ring eller mejla mig gärna

Se alla nyheter