Gratis barnförsäkring för föräldrar i Norrbotten

LF Norrbotten vill ge fler möjligheten till ett tryggare liv genom att under 2023 erbjuda alla nya kunder gratis barnförsäkring i ett år.

Visste du att varje år skadas 60 000 barn och unga när de leker? En barnförsäkring gäller dygnet runt och täcker de flesta olycksfall och sjukdomar som ditt barn kan drabbas av. Försäkringen fungerar även som ett ekonomiskt skydd om barnet skulle råka ut för något som gör att hen inte kan komma ut i arbetslivet.

"Många väljer bort barnförsäkring eftersom vi har fri sjukvård i Sverige eller för att de tror att kommunens skolförsäkring räcker, men så är ofta inte fallet. Att fler barn i Norrbotten ska få en tryggare vardag är för oss en självklarhet. För att tydligt bidra till det erbjuder vi alla norrbottningar som under 2023 skaffar en barnförsäkring ett år utan kostnad", säger Anders Långström, VD för LF Norrbotten.

LF Norrbotten har sedan 1848 varit med och utvecklat Norrbotten och det har vi tänkt fortsätta göra även i framtiden. Vi vill vara en samhällsaktör och det självklara lokala valet vad gäller bank och försäkring. Vi som jobbar på LF Norrbotten är alla norrbottningar, precis som du.

Vi vill passa på att önska alla norrbottningar ett gott nytt år! I år firar vi tillsammans 175 år. Grattis till oss!

Se alla nyheter