Välkommen till oss!

Du driver företag - vi gör det där andra. Du är expert på din verksamhet, låt oss därför hjälpa dig och ditt företag med våra lokala tjänster inom försäkring, bank och pension, så att du kan fokusera på det du gör bäst - driva ditt företag

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser. Välj ditt bolag för att hamna rätt.

Försäkra din egendom

Våra företagsförsäkringar är anpassade för olika branscher. Vi tar hänsyn till de förutsättningar som är unika för din verksamhet. Vi erbjuder dig en flexibel företagsförsäkring och vi hjälper att hitta den bästa lösning för din verksamhet.

Försäkra dig och din personal

Det är viktigt att du och dina anställda har en trygg vardag. Vi hjälper er att hitta rätt tjänstepensions- och försäkringslösningar för företaget, ägare samt dess anställda. Samt att hitta rätt bland gruppförsäkringar som hjälper till om någon skulle drabbas av en olycka, sjukdom eller i värsta fall, gå bort.

Hantera din ekonomi

Länsförsäkringar bank hjälper dig med ett bankpaket som är anpassat till just ditt företag. Som bankkund hos oss kan du göra dina ärenden enkelt och bekvämt. Det är tryggt och vi finns nära när du behöver, både digitalt och personligt.