Var med och utveckla en tjänst för bättre hälsa

Sunda levnadsvanor har många positiva effekter. Nu tar Länsförsäkringar steget mot ett friskare liv – och vi vill att du följer med på resan!

Visste du att 30 minuters vardagsmotion om dagen minskar risken att dö i hjärtkärlsjukdom med 24 procent? Risken att få demens senare i livet minskar med upp till 90 procent om du har en bra kondition i medelåldern.

Vill du leva hälsosammare, men saknar motivation att komma igång?

Länsförsäkring Kronoberg driver ett innovationsprojekt för att samla in insikter om hur vi kan stimulera Sverige till ett friskare vardagsliv. Nu söker vi dig som vill använda och utveckla hälsoappen Lev Friskt, som är ett innovationsarbete inom Länsförsäkringar. Med hjälp av din användning av appen kan vi lära oss mer om vad som bryter bekväma mönster och får igång vardagsmotionen.

Vi riktar oss till dig som känner att du rör dig för lite i vardagen och vill komma igång. Kanske har du svårt att hitta motivationen på egen hand?

Som testanvändare får du tillgång till appen under sommaren. Du blir på ett lekfullt sätt utmanad till rörelse och förändrade vanor. Det vi önskar i retur är feedback på appens aktiviteter och funktioner och hur de motiverar dig till goda vanor.

Anmälan är stängd för den här gången.

Appbilder Lev Friskt