Hållbarhetspriset

Känner du till någon person, organisation eller företag i Kronoberg som förtjänar att prisas för en gärning, idé eller insats som har gjort verklig skillnad för människor, miljön eller närområdet? 

Varje år delar Länsförsäkring Kronoberg ut Hållbarhetspriset för en insats som på något sätt har bidragit till en tryggare vardag och en enklare framtid i Kronobergs län. Och du kan påverka vem som får priset!

För Länsförsäkring Kronoberg har omsorgen om kundernas trygghet alltid varit en viktig del av verksamheten. Bolaget bedriver sedan en lång tid tillbaka ett hållbarhetsarbete med ett starkt samhällsengagemang. Som ett led i detta arbete instiftade vi ett Skadeförebyggpris som sedan 2015 heter Hållbarhetspriset.

Varje år i mars månad bjuds allmänheten in till att nominera kandidater som på något sätt har bidragit till miljömässig, ekonomisk, eller social hållbarhet eller den samt vara verksam inom Kronobergs län. Du nominerar din kandidat genom att skicka ett mejl med namn och motivering till kommunikation@LFkronoberg.se under nomineringsperioden.

Juryn består av medarbetare på Länsförsäkring Kronoberg och beslutet kan inte överklagas. Vinnaren presenteras årligen i samband med Länsförsäkring Kronobergs bolagsstämma i slutet av april. Vinnare av Hållbarhetspriset 2018 blev Frivilliga Flygkåren i Kronobergs län och de mottog priset på bolagsstämman den 25 april 2019. Läs mer om dem genom att följa länken nedan.

Vinnare av Hållbarhetspriset 2018 var Frivilliga Flygkåren i Kronobergs län.