Tävling! Vinn biljetter till matchen Växjö Lakers - Skellefteå


Var med och tävla om biljetter till matchen Växjö Lakers - Skellefteå

Datum: tisdagen den 29 november

Tid: Nedsläpp kl 18.00

Plats: Vida Arena

Tävlingsinfo: 

TÄVLINGEN ÄR STÄNGD

Nu har du chansen att vinna sittplatsbiljetter till matchen Växjö Lakers - Skellefteå, som går av stapeln i Vida Arena tisdagen den 29 november.

För att tävla fyller du i formuläret nedan. Totalt tävlar vi ut 1 000 biljetter och varje vinnare får 1-4 biljetter. Välj mellan 1-4 st biljetter i rullistan. Om du vinner delar vi dina kontaktuppgifter (namn och e-post) med Växjö Lakers, som kommer skicka biljetterna via e-post. Vinnarna kontaktas av Länsförsäkring Kronoberg cirka en vecka innan matchstart.

Sista tävlingsdag: måndagen den 21 november. 

Lycka till!
Länsförsäkring Kronoberg

Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här:

Så här behandlar vi personuppgifter

 

Tävlingsvillkor:

TÄVLINGEN ÄR STÄNGD

Tävlingen gäller perioden 10-21 november 2022 och ett begränsat antal biljetter (1 000 stycken). Det är tillåtet att tävla en gång per person. Tävlingsjuryn består av representanter från Länsförsäkring Kronoberg.

Sedan 2017 har Länsförsäkring Kronoberg och Växjö Lakers jobbat för en inkluderade, välkomnande och utvecklande miljö på och utanför isen. Arbetet har inkluderat ett inspirerande projekt med Locker Room Talk såväl som andra, pågående interna insatser tillsammans med barn- och ungdomslagen.

Ett exemple på hur vårt samarbete tar sig uttryck är att vi varje år, inför slutspelet, delar ut ett stipendium till barn, ungdomar och vuxna förebilder i föreningen. Stipendiet tillfaller en spelare, en ledare och en domare. Vinnarna premieras utifrån hur de är som personer och lagkamrater, och inte hur många poäng eller räddningar de gör på isen.