Vi tror på att ge tillbaka!


Att skapa trygghet och värde för dig som kund, tillika ägare, kommer alltid att vara det viktigaste för oss som kundägt bolag. Vi har tagit fram ett antal erbjudanden som du får i egenskap av återbäringsberättigad kund och ägare till oss. Oavsett om du väljer ett eller flera så har du tagit ett steg mot en än tryggare vardag och en enklare framtid. Vi tror på att ge tillbaka!

Här kan du läsa mer om villkoren kopplade till erbjudandena. Hör gärna av dig till oss om du har frågor om dessa.

Återbäringserbjudande Försäkring


Återbäringserbjudande Försäkring

Som privatkund får du 15% rabatt på första årets försäkringspremie vid nytecknande.

Förutsättningar för försäkringserbjudandet
Sista datum för tecknande eller accepterad offert är 30 november 2019. När du vill nyttja erbjudandet måste du ringa oss på 0470 - 72 00 00 eller besöka oss och uppge koden "Återbäring 2019". Erbjudandet gäller inte Försäkrad Familj och Sjukvårdsförsäkring. Erbjudandet gäller enbart för privatkunder i Länsförsäkring Kronoberg som får återbäring för 2019.

Du kan läsa mer om våra försäkringar och ta del av samtliga villkor här.

Återbäringserbjudande Bank


Återbäringserbjudande Bank

På banksidan har vi tre erbjudanden för dig som återbäringskund under 2019.

Fondsparande i ISK
Vi dubblar en insättning upp till 500 kronor om du startar eller höjer månadsinsättningen i ett ISK-konto. Här kan du läsa mer om ISK-konton. 

Räntefria månader
Om du flyttar ditt bolån till Länsförsäkring Kronoberg får du upp till två räntefria månader.

  • 1 månad räntefritt när du blir kund i banken och binder dina bolån på 3 månader eller 1 år.
  • 2 månader räntefritt när du blir kund i banken och binder dina bolån i 2-5 år.

Erbjudandet gäller upp till max 5 miljoner kronor, efter sedvanlig kreditprövning. Gäller belåning upp till 75 % av marknadsvärdet och enbart för nya bolånekunder.

Avgiftsfri försäkring BoKvar
Vid tecknande av BoKvar livförsäkring får du tre avgiftsfria månader. Du kan läsa mer om BoKvar-försäkringen och ta del av samtliga villkor här.

Förutsättningar för försäkringserbjudanden bank
För samtliga erbjudanden gäller: sista datum för tecknande eller accepterad offert är 30 november 2019. När du vill nyttja erbjudandet måste du besöka oss och uppge koden "Återbäring 2019". Erbjudandet gäller enbart för privatkunder i Länsförsäkring Kronoberg som får återbäring för 2019.