Bokningsbar bank i Alvesta

Bank på dina villkor

Nu kommer vi ännu närmre dig som kund och ägare. På vårt nya bokningsbara bankkontor i Alvesta kan du nu hantera bankärenden i din egen takt och hur du vill. Två privatrådgivare kommer finnas tillgängliga för bokning av bankärenden. 

För oss som kundägt bolag är närheten till kunden det viktigaste vi har. Vi ser det som en en självklarhet att sätta sig in i kundens vardag och situationer. Såväl förutsättningar och utmaningar som möjligheter och potential. Först då kan vi ge dig den rådgivning du förtjänar.


Boka ditt bankmöte med

Torbjörn Lennartsson
Privatrådgivare bank
Länsförsäkring Kronoberg
0470 - 72 00 85
torbjorn.lennartsson@LFkronoberg.se

Boka ditt bankmöte med

Åsa Leek
Privatrådgivare bank
Länsförsäkring Kronoberg
0470- 72 00 84
asa.leek@LFkronoberg.se


Sveriges mest nöjda bankkunder

Vi är stolta över utmärkelsen som banken med Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex, SKI. Vi tror att det beror på att vi är kundägda och därför är extra bra på att lyssna på vad våra kunder vill ha och behöver. Vår app är mångfaldigt belönad och vi jobbar hela tiden med att hitta nya funktioner för att du ska få en ännu bättre upplevelse med oss. Dessutom är vi lokala – vi finns nära dig. Här berättar vi mer om våra utmärkelser.

  • Vi är kundägda, vi lyssnar
  • Vi är lokala – vi finns nära dig
  • Prisbelönt app


Drömläge i Alvesta

Även Länsförsäkring fastighetsförmedling gör förändringar på kontoret. Från och med den 4 oktober så utökas även antalet mäklare. Så står du inför, eller kanske mitt i, ett flyttningsprojekt kan du enkelt boka ett möte med någon av våra fastighetsförmedlare.