Här för länet. Här för dig.

Vi finns här för att göra våra kunders vardag enklare och tryggare, med bekväma banktjänster, trygga bostadsaffärer, nära rådgivning och bra försäkringsskydd. Men också genom att engagera oss på djupet i det samhälle som vi och våra kunder lever och verkar i. Vi är här för länet. Här för dig

En framtidstro som förenar

Att sträva efter hållbarhet är att tro på framtiden. En framtid som ska vara så trygg och bra som möjligt. Därför engagerar vi oss systematiskt och på djupet i hållbarhetsutmaningar ur alla perspektiv; såväl sociala, ekonomiska som miljömässiga. Vi jobbar tillsammans med föreningslivet på alla nivåer, över hela länet, för att skapa meningsfull fritid för våra unga. Vi driver lokala och regionala tillväxtfrågor och ser till att miljöcertifiera hela vår verksamhet. Vi jobbar skadeförebyggande och målmedvetet för att öka tryggheten. Allt vi gör tillsammans hänger ihop och formar vår gemensamma framtid. Så låt oss göra något bra.

En närhet som gör livet lite enklare

När olyckan varit framme vill våra kunder ha enkel, snabb och nära hjälp. Och eftersom vi ägs av våra kunder är det självklart för oss att stötta dig med en lokal, trygg skadereglering. Vi finns nära dig och kan snabbt vara på plats vid de stora skadehändelserna. Alla beslut om ersättning fattas lokalt, av människor som bryr sig om dig och har en egen koppling till länet vi bor i. Våra undersökningar visar att den kundgrupp som är allra nöjdast med oss är de som haft en skada. För oss är det självklart att du ska kunna lita på att du får det stöd och ersättning som du har rätt till.

En styrka som vi delar

Länsförsäkringar Kalmar län är ett lokalt kundägt bolag. Det betyder att vi ägs, styrs och finns till för de drygt 120 000 länsbor som är kunder hos oss. Som kund märker du detta, inte minst i hur vi ger dig råd kring bank och försäkring. Vi säljer till exempel aldrig någon tjänst eller lösning till dig som du inte behöver. Och vi finns alltid nära till hands för att hjälpa dig om olyckan varit framme. Som bolag har vi inget enskilt vinstintresse, utan delar istället med oss av vårt eventuella överskott till våra kunder i form av återbäring. Bara under de senaste fyra åren har vi delat ut mer än 175 miljoner kronor till våra kunder.

Ett uppdrag som inspirerar

När du jobbar hos oss på Länsförsäkringar Kalmar Län blir du omedelbart en del av en stark, positiv kraft i vårt lokalsamhälle. Du får tillgång till alla resurser som du kan förvänta dig av en modern, nytänkande och omtänksam arbetsgivare. Vår vardag präglas av samarbete, gemenskap och glädje. Men det finns också något annat som genomsyrar hur vi tänker och agerar. Eftersom vi ägs av våra kunder har vi aldrig några kortsiktiga vinstintressen, utan har alltid våra kunders långsiktiga bästa som enda mål. Vi tror helt enkelt på det vi gör och är måna om att du som jobbar hos ska trivas och utvecklas både inom yrket och som människa.