Kundträff med val till fullmäktige

Hej alla ägare i Borgholm, Mörbylånga, Mönsterås och Högsby

I november är det dags för dig och våra andra delägare att välja era lokala fullmäktigeledamöter för Länsförsäkringar Kalmar län. Detta gör vi i samband med en kundträff i din kommun. Välkommen!

Datum och plats för kundträffarna

I år bjuder vi in till kundträffar i ett förminskat format då vi behöver ta hänsyn till de rådande omständigheterna. För att säkerställa att vi håller ett tryggt avstånd till varandra följer vi Folkhälsomyndigheternas råd och tar därför högst emot 50 personer åt gången. För att så många som möjligt ska få chans att komma erbjuder vi två insläpp per kundträff. Under samtliga kundträffar kan man därför anmäla sig till klockan 18.00-19.00 eller 19.00-20.00. Platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

  • 18 november - Borgholms kommun, Evas kroppkakor i Köpingsvik
  • 19 november - Mörbylånga kommun, Hotel Skansen i Färjestaden
  • 25 november - Mönsterås kommun, Hotell Kronobäck i Mönsterås
  • 26 november - Högsby kommun, Staby Gårdshotell i Högsby

Anmälan

Sista anmälningsdagen för kundträffarna i Borgholm och Mörbylånga kommun är den 15 november och för Mönsterås och Högsby kommun gäller 22 november. Säkra din plats och anmäl dig via anmälningsknappen här nedan redan idag!

Rösta fram dina lokala representanter

Valberedningen för Länsförsäkringar Kalmar län har nominerat två lokala kandidater till fullmäktige i respektive kommun. Passa på att träffa dem och var med och rösta under vår kundträff.

Läs mer om kandidaterna för din kommun

Möt våra medarbetare på minimässa

På plats under kvällen finns en minimässa. Kom och lär dig mer om våra digitala tjänster och få våra allra bästa tips om hur du brandsäkrar ditt hem. Under kvällen kan du även träffa våra medarbetare som arbetar i den nystartade verksamheten inom skadedjur, sanering och besiktning. På plats finns även fastighetsmäklare och bankrådgivare. Vi bjuder på kaffe och kaka!

Brandsäkerhetskit till dig som röstar

När du besöker vår kundträff får du en röstsedel som ska användas vid valet till fullmäktige under kvällen. Som tack för ditt engagemang delar vi i år ut en gåva i form av brandvarnare och brandfilt, en per hushåll. Tillsammans med kitet får du också tips och råd för hur du undviker brand i ditt hem, samt information om Länsförsäkringars årliga aktivitet "Sveriges största brandövning". Häng med och brandöva med oss! 

Till Sveriges största brandövning

 


Länsförsäkringar Kalmar län