Välkommen på kundkväll

Kul och intressant kväll för hela familjen

Som kundägt bolag genomför vi varje höst val till fullmäktige. I november är det dags för dig och våra övriga försäkringskunder i Emmaboda, Torsås, Kalmar och Nybro kommun att välja era kandidater. Detta gör vi i samband med en kundkväll för hela familjen. Kvällens konferencier är artisten och skådespelaren Martin Rydell. Ta med familjen, ät en bit mat, ställ frågor till våra experter, lyssna på spännande föredrag och rösta fram din kommuns representanter för fullmäktige medan barnen blir underhållna av Duran och Mollan.

Årets kundträffar är på följande platser:

19 november i Emmaboda, Folkets hus.
20 november i Torsås, Stufvenäs Gästgifveri.
26 november i Kalmar, Jenny Nyströmsskolan.
27 november i Nybro, Kristallen.

Platserna är begränsade och därför gäller principen "först till kvarn". Sista anmälningsdagen för kundträffarna i Emmaboda och Torsås är den 18 november och för Kalmar och Nybro 25 november. Välkomna!

Gör din anmälan här!

Kvällens program

 
200_200_Massa.jpg

17.00-18.00 Mat och minimässa

Besök vår minimässa och passa på att ställa dina frågor till våra medarbetare från Bank, Försäkring, Skador, Fastighetsförmedling, Agria och Skadeförebygg och Hållbarhet. Allt på ett ställe! Mingla runt, dra en lott i vårt lotteri och ät en bit mat. Vi bjuder på korv med bröd till barnen och wraps till vuxna.

200_200_Emma_Persson.jpg

200_200_Anders_Nordberg.jpg

18.00-19.00 Länsförsäkringars experter föreläser

Under kvällen har vi bjudit in våra främsta experter inom privatekonomi och makroekonomi, Emma Persson och Anders Nordberg. De kommer redogöra för statusen i världsekonomin, förklara hur den hänger ihop och påverkar Sveriges ekononomi/din privatekonomi. Häng med och lyssna och passa på att ställa dina frågor och få de allra bästa tipsen för din ekonomi. I Emmaboda och Torsås gästas vi av Anders och i Kalmar och Nybro deltar Emma. Under denna timme blir det dessutom val till fullmäktige.

200_200_Duran_Mollan.jpg

Under tiden...

Kvällens höjdpunkt för barnen är Duran och Mollan. De kommer underhålla barnen medan de vuxna fortsätter i lokalen intill med intressant föredrag och val till fullmäktige.